Måtte dra rasende spillere unna dommerne: - Det var mange følelser

Tapte mot Russland.

KLAGET: Heidi Løke , Nora Mørk og Camilla Herrem ville ha en forklaring fra dommerne etter kampslutt. Det likte ikke trener Thorir Hergeirsson som dro spillerne unna.  Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
KLAGET: Heidi Løke , Nora Mørk og Camilla Herrem ville ha en forklaring fra dommerne etter kampslutt. Det likte ikke trener Thorir Hergeirsson som dro spillerne unna. Foto: Bjørn Langsem / DagbladetVis mer

Norge - Russland 25-26

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): Norge tapte åpningskampen i VM med 25-26 mot Russland. Etter kampen var flere av spillerne forbanna og raste mot dommerparet Marton og Horvath fra Ungarn.

Heidi Løke, Nora Mørk og Camilla Herrem var blant spillerne som ble stående igjen på banen for å si ifra til dommerne - og det hele endte med at trener Thorir Hergersson måtte dra de unna.

- Dommerne vil jeg ikke snakke om. Jeg har hatt de i Champions League-finale også, for å si det sånn. Det sier sitt, sier Mørk til Dagbladet og hinter til finaletapet med Larvik.

- Det er så mange situasjoner der det blir gjort feil fra dommerne. Sånn er håndball, men det er dumt for oss, sier Camilla Herrem til Dagbladet.

- Hva sa du til dommeren etter kampen?

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Ingen kommentar, sier Herrem med et glis.

- Det er mange følelser. Det er vanskelig å holde det inne. Det er kjipt å tape på denne måten, sier Herrem.

Thorir Hergeirsson var skuffet etter kampen, og innrømmer at han måtte ta tak i spillerne.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Ja. Vi skal ikke skylde på dommerne for at vi tapte her. Spillerne skal få lov til å være frustrerte, men vi skal ikke skylde på andre, sier Hergeirsson til Dagbladet.

Puerto Rico venter mandag. Deretter venter kamper mot Kasakhstan, Romania og Spania i gruppespillet.

Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer