Måtte fjerne lua

Chelsea-trener måtte bevise at han ikke kommuniserte med José Mourinho.

(Dagbladet.no:) Manager José Mourinho fikk ikke lov til å sitte på benken under kampene mot Bayern München på grunn av en UEFA-karantene.

Etter det første oppgjøret oppsto det spekulasjoner om at han likevel kommuniserte med trener Rui Faria under kampen. Faria hadde trukket lua godt ned over ørene, og ryktene ville ha det til at han hadde en ørepropp hvor han kunne høre Mourinhos beskjeder.

Dette ble selvfølgelig blankt avvist av Chelsea.

Ble tatt inn på et rom

Faria vil ikke at noen skal bestemme hva han skal ha på seg på kamp og ga klar beskjed før gårsdagens kamp av han kom til å ha på seg lua igjen.

- Jeg kommer til å bruke lua på nytt i morgen. Jeg har ingenting å skjule, og hadde ingenting under lua sist uke heller. Folk er opptatt av for mange dumme ting, sa Faria på mandag.

UEFA synes ikke dette er dumme ting, og tok spekulasjonene på alvor.

Ifølge Daily Mail ble Faria dratt inn på et lite rom på Olympiastadion i pausen i går kveld.

Der måtte han ta av seg lua for å bevise at den ikke skjulte noe annet enn det mørke håret hans.

Forlot stadion

Grunnen til at UEFA grep inn i pausen i går, var at José Mourinho først dukket opp på stadion, men så forsvant like før kampstart.

Han skal ha dratt til hotellet siden han ble forfulgt av tv-kameraer på tribunen.

UEFA fryktet i stedet at han dro på hotellet for å kunne kommunisere med assistenten sin.

Også på banen ble Chelsea delvis avkledd i går. Tyskerne vant derimot bare 3-2, og Chelsea avanserte til semifinalen med 6-5 sammenlagt.

LUA PÅ PLASS: Rui Faria stilte med lue på Olympiastadion i går, men måtte ta den av i pausen.
FORLOT TRIBUNEN: Da José Mourinho dro til hotellet rett før kampstart, fryktet UEFA at han gjorde det for å kunne kommunisere med Chelsea-benken.