Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Champions League-dramatikk

Måtte fullføre kampen med utespiller(!) i mål

Dramatikk da City ble redusert til ti mann uten keeper på benken.

MÅTTE STEPPE INN: Kyle Walker spiller vanligvis på høyrebacken. I kveld fikk han prøve seg som keeper. Foto: NTB/Scanpix
MÅTTE STEPPE INN: Kyle Walker spiller vanligvis på høyrebacken. I kveld fikk han prøve seg som keeper. Foto: NTB/Scanpix Vis mer
  • Atalanta - Manchester City 1-1 (0-1)

Det oppstod dramatikk med fem minutter igjen av ordinær tid da Claudio Bravo ble utvist etter en situasjon hvor VAR kom i fokus mot Atalanta på San Siro.

Atalanta-spiller Papu Gomez spilte igjennom Ilici, som kom alene med keeper. City-reserve Claudio Bravo var langt utenfor eget felt og klipte ned Atalanta-spilleren. Dermed viste dommer Aleksey Kulbakov reservekeeperen det røde kortet.

Walker måtte trå til

Tidligere i kampen hadde City-keeper Ederson blitt skadet, og dermed måtte høyreback Kyle Walker trå til som keeper de siste minuttene.

Walker måtte ikle seg Claudio Bravos keeper-drakt, og ble byttet inn for Rihyad Mahrez.

Papu Gomez satte Walker på en real prøve med et knallhardt frispark like etter at han kom inn, men høyrebacken klarte å holde buret rent.

På spørsmål om det var frivillig eller tvang som gjorde at Walker måtte stå i mål, trakk han på smilebåndet.

- Det var begge deler. Jeg har stått litt på trening. Alt tull til side, vi kom hit for å ta poeng, og det er et godt poeng, sa Walker selv til BT Sports.

City-manager Pep Guardiola måtte også trekke på smilebåndet da han fikk spørsmål om situasjonen. Han ble derimot litt mer alvorlig i det han pratet om skadeomfanget til førstekeeper Ederson. City møter sin argeste tittelrival i Liverpool allerede søndag.

- Det var vanskelig med den nye keeperen vi har i troppen. Man kan ikke planlegge for sånt. Jeg vet ikke hvor alvorlig skaden til Ederson er, sa Guardiola til kanalen.

Straffemiss

Manchester City ledet lenge, dominerte stort og var i ferd med å sikre avansement i mesterligaen, men en straffebom slapp Atalanta inn i kampen.

Gabriel Jesus misset også et straffespark da City ledet, men Atalanta dominerte i 2. omgang.

Dermed endte det 1-1 i Milano i en kamp som fikk en svært spesiell avslutning.

Med 1-1 er Pep Guardiolas menn fortsatt ikke sikre på avansement fra gruppespillet, selv om de har fem poengs luke på tabelltopp med to runder igjen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media