- Måtte ha miljøskifte

TRONDHEIM/OSLO: Azar Karadas (20) reddet i går Branns kriserammede økonomi med en overgangsssumm mellom fem og sju millioner kroner.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

- For meg var det nødvendig med et miljøskifte nå. Jeg hadde det veldig bra i Brann, men dette var riktig tidspunkt i karrieren å flytte på, sier den ferskeste RBK-spilleren til Dagbladet.

Med treårsavtalen i lomma dro han rett fra den medisinske testen for å se Rosenborg og Molde spille 2- 2 (to scoringer hver av Harald Brattbakk og André Schei Lindbæk) i Abrahallen. Etterpå spiste han middag sammen med fetter og rådgiver Jack Karadas før han avsluttet en lang dag med Champions League-fotball på hotellrommet. Sjøl håper han å spille Champions League for Rosenborg til høsten. Med rutinerte folk som Erik Hoftun og Christer Basma rundt seg tror Karadas at han er kommet til et læringsmiljø som kan løfte ham til å bli en stoppertype av topp internasjonalt format.

Vil lære i Rosenborg

- Jeg kan lære mye av de spillerne. Og Nils Arne Eggen er en trener med enorm rutine. Han har vært med i gamet lenge, sier Azar Karadas.

Han spilte sin siste obligatoriske kamp for Brann i 2- 6-tapet på Stadion i siste serierunde i fjor. Nå er han kjøpt for å kunne gå rett inn på laget.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer