- Måtte kjørt over Gunder med bil

Roger Nilsen (32) har lite til overs for Molde-sjef Gunder Bengtsson. - Trolig måtte jeg kjørt over Gunder med bil for at han skulle snakket til meg, sier Nilsen.

Etter to og et halvt år med bråk mellom nordlendingen og Molde-ledelsen, ble det tidligere denne uka klart at Roger Nilsen lånes ut til Bryne for resten av sesongen. Det er den frittalende forsvarsspilleren glad for.

- Jeg er blitt fryst ut i to år. Trolig måtte jeg kjørt over Gunder Bengtsson med bil for at han skulle snakket til meg, sier Roger Nilsen til

Rogalands avis

.

- Mine prestasjoner har ikke hatt noe å bety i Molde. Der har jeg vært uønsket. At trener Gunder Bengtsson ikke har snakket med meg på et år tyder på at de har prøvd å fryse meg ut, legger han til.

Molde-trener Gunder Bengtsson har ikke lyst til å kommentere utspillet fra Roger Nilsen. - Vi har definitivt ikke prøvd å fryse ut Roger Nilsen. Utsagnet har jeg ikke lyst til å kommentere utover det, sier Bengtsson til Dagbladet.

Nilsens kontrakt med Molde går ut ved årsskiftet, og han ser ikke bort fra at han kan komme til å bli på jæren resten av karrieren.

- Jeg mener at jeg fortsatt har mange år igjen på toppnivå. Det har jeg planer om å vise i den røde brynedrakten, sier tromsøværingen.

Nilsen er også ferd med å bygge hus i Stavanger.

- Det er her familien har planer om å slå seg ned for godt, sier Nilsen.

KLUBBSKIFTE:</B> I Molde trente Roger Nilsen mer enn han spilte kamper.