Måtte låne treningstøy

ASKER: Erik Holtan var på romantisk lørdagsmiddag i Oslo med kona da keepertrener Erik Thorstvedt ringte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Men frihelg er frihelg, Odd-keeperen hadde på høflig restaurantvis skrudd av mobiltelefonen, og fikk derfor ikke sjekket det ubesvarte anropet før sent lørdag kveld.

- Dette var den første frihelga mi siden juli, og derfor bestemte jeg og kona oss for å dra til Oslo for å kose oss. Det ble ikke akkurat den frihelga jeg hadde planlagt, men den ble hyggelig likevel, smiler Holtan.

Overrasket

En hinkende Thomas Myhre på banen det siste kvarteret mot Romania til tross, Holtan ble faktisk overrasket over å bli innkalt til landslagstroppen igjen.

- Selv om jeg så at Thomas Myhre ble skadet og hadde det vondt mot slutten av kampen, trodde jeg ikke det var så alvorlig. Det er kjempetrist for Thomas, nå som han hadde spilt seg inn på Sunderland.

Men den enes død, den andres brød.

- For min egen del var det selvfølgelig hyggelig å bli kalt inn igjen. Det er en utfordring jeg kommer til å ta på strak arm, sier Holtan.

Som selvfølgelig ikke tenkte på å ha med seg fotballutstyr til hovedstaden. Derfor måtte landslagskeeperen trene i André Bergdølmos fotballsko og med Thomas Myhres keeperhansker på Føyka i Asker i går ettermiddag. Mens Norges første-ellever drev restitusjonstrening på Toppidrettssenteret i Oslo, trente Holtan, Frode Olsen og utereservene intensivt i vel en time i det hustrige høstværet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer