SCORET: Bentley har hatt et innholdsrikt døgn.
Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
SCORET: Bentley har hatt et innholdsrikt døgn. Foto: Terje Pedersen / NTB scanpixVis mer

Måtte overnatte på flyplassen, så senket Bentley Odds moldovske motstander

Vant 3-0 mot Sheriff, mens Godset seiret i Drammen.

Odd imponerte og slo Sheriff 3-0 i første kamp i europaligaens kvalifisering torsdag. Chukwuma «Bentley» Akabueze scoret etter bare to minutter.

Nigerianeren fikk en uvanlig oppladning til kampen. Han ble nektet innreise til Moldova og satt et døgn på flyplassen før han slapp gjennom visumkontrollen torsdag formiddag.

Derfra ble han så kjørt vel en time til Tiraspol. Noen timers hvile og litt mat gjorde ham kampklar.

Avgjorde Frode Johnsen og Steffen Hagen scoret senere i 1.-omgangen av kampen i første kvalrunde.

Johnsen måtte gå av banen med skade allerede etter 18 minutter. Emil Jonassen fikk en smell i kneet og gikk ut i 2.-omgangen.

Odd kunne ikke bedt om et bedre utgangspunkt før returkampen i Skien.

Godset vant Strømsgodsets Lars-Christopher Vilsvik ble samtidig den store helten i 3-1-seieren over Partizani Tirana i europaliga-kvalifiseringen torsdag. Høyrebacken var livsfarlig foran mål på Marienlyst i kvelde og satte to baller i mål etter corner i første omgang. Oppskriften var den samme både i første og annenomgang: Øyvind Storflor slo inn i feltet og Lars-Christopher Vilsvik sendte ballen videre i nettet.

Med kveldens 3-1-seier fikk Strømsgodset en strålende start på europaliga-kvalifiseringen og et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Albania.