Klubben i mitt hjerte: Sarpsborg-spiller Sigurd Rosted

Måtte se forrige cupfinale fra benken. Nå kan han knapt vente

Oslo-gutten Sigurd Rosted gleder seg til å møte Lillestrøm i cupfinalen.

FINALEKLAR: Sigurd Rosted feirer semifinaleseieren over Vålerenga i cupen. Laget møter Lillestrøm i finalen 3. desember. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FINALEKLAR: Sigurd Rosted feirer semifinaleseieren over Vålerenga i cupen. Laget møter Lillestrøm i finalen 3. desember. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • Stem på din klubb på www.klubbenimitthjerte.no.

(Dagbladet): Sarpsborg er Norges beste eksempel på hvordan en klubb bør driftes, og Sigurd Rosted er kanskje det beste eksempelet på hva klubben har gjort rett.

I en alder av 23 år har midtstopperen vært en bærebjelke på et av Eliteseriens beste lag, noe som ble belønnet med hans første innkalling til landslaget tidligere i år.

- Det var veldig spesielt. Vi var på tur til Göteborg med laget, og så fikk jeg en telefon om at jeg var kalt inn kl. 23.45 på kvelden. Jeg skulle møte på trening morgenen etter, men det gikk ikke tog så seint. Da endte jeg opp med å ta taxi til Sarpsborg, for så å kjøre med bil videre derfra. Det ble ikke mye søvn før den første økta, forteller han.

Så forrige finale fra benken

Det ble lite spilletid for Norge, men for sarpingene har Rosted vært langt mer sentral. Han står med 25 kamper denne sesongen, og er med det blant lagets mest brukte spillere.

Sarpsborg har vært i toppsjiktet av tabellen hele sesongen, og før de to siste serierundene ligger laget på 3. plass. Dermed er drømmen om en medalje intakt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer