Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Måtte spille hele natta

Hewitt vant tidenes seineste Grand Slam-kamp.

Hjemmefavoritten Lleyton Hewitt måtte spille til neste morgen for å ta seg videre i Australian Open.

Klokka 04.33 søndag morgen lokal tid gikk Hewitt av banen med billett til 4. runde etter 4-6, 7-5, 7-5, 6-7, 6-3 mot kypriotiske Markos Baghdatis.

På en lørdag hvor spill på alle utendørsbanene ble stoppet på grunn av regn, bestemte man seg for å spille ferdig på hovedbanene som har flyttbart tak. Aldri før er en Grand Slam-kamp startet (rett før midnatt) eller avsluttet så sent.

Hewitt ledet 5-1 i fjerde sett og misbrukte en matchball på 5-2, men måtte ut i et femte sett. Der greide han å hale seieren i land. Det tok fire timer og tre kvarter.

- Jeg vet ikke hvordan jeg kom meg gjennom dette, men det betyr mye for meg mentalt å komme tilbake som jeg gjorde i siste sett, sa en beveget Hewitt.

Baghdatis forlot banen med tårer i øynene.

(NTB)

UTMATTET: Lleyton Hewitt mente han ikke visste hvordan han kom seg gjennom nattkampen mot kypriotiske Markos Baghdatis. Foto: AP/SCANPIX
UTMATTET: Lleyton Hewitt mente han ikke visste hvordan han kom seg gjennom nattkampen mot kypriotiske Markos Baghdatis. Foto: AP/SCANPIX Vis mer
SMERTE: Baghdatis skadet ankelen klokken halv to på natta, og fortsatt var det et par timer igjen å spille.
TRAKK LANGSTRÅET: Hewitt strekker armene i været etter seieren.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media