Måtte stanse twitterkrangel mellom Bille Nielsen og Høiland

Rosenborg ga dansken instrukser.

(Dagbladet): Etter at Nicki Bille Nielsen fikk rødt kort i gårsdagens kamp mot Sandnes Ulf kokte det over for han, og han rev i stykker drakten i raseri.

-Jeg har aldri sett noen rive i stykker sin egen drakt i sinne før jeg. Nå begynner det å bli flere ting som Per Joar Hansen må ta tak i, sa Bengt Eriksen i CMore-studio etter kampen.

Etter å ha fått kritikk på twitter la han ut flere meldinger om at han vil dø for drakta.

- Ikke prøv deg på å stille spørsmål med min lojalitet til drakta. Jeg er en person med følelser så lenge jeg spiller her. Jeg vil dø for denne drakta, skrev Bille Nielsen på Twitter.

Twitterkrangel Sandnes Ulf vant kampen 1-0, og Tommy Høiland var raskt ute med et stikk til Bille Nielsen.

- DEILIG!!!!! Så ut som lille Bille ville ha Sandnes drakt på slutten:), skrev Høiland på Twitter etter kampen, men fikk raskt svar fra den danske Rosenborgspilleren.

- Si det til meg i stedet for å være supermann på Twitter. #pussy, kontret Bille Nielsen.

Fulgte opp Det svaret har blitt retvitrert over 1100 ganger, og like mange har favorittmarkert den.

Flere klubber har regler for sosiale medier, og ledelsen i RBK tok kontakt med Bille Nielsen etter gårsdagens twitter-diskusjon.

- Selvfølgelig fulgte vi opp det der. Jeg vet ikke konkret hva Bille Nielsen fikk beskjed om, men det ble ikke noe mer tvitring etter svaret til Tommy Høiland i alle fall, sier organisasjonsleder Trond Alstad til adressa.no.

- Det er hele tiden et tema for oss hva klubben og spillerne gjør på sosiale medier. Generelt sett oppfordrer vi til bruk av Twitter, Facebook og andre sosiale medier for å få interaksjon med våre supportere. Men så gjelder det å tenke seg om også når det legges ut noe.

På spørsmål fra Adressa om det vil bli videre etterspill henviser Alstad til sportssjef Erik Hoftun.

KRANGEL: Tommy Høiland og Nicki Bille Nielsens diskusjon på twitter i går.
KRANGEL: Tommy Høiland og Nicki Bille Nielsens diskusjon på twitter i går. Vis mer