Fotball-EM:

Måtte stoppe etter spørsmål: - Sorry!

Det svenske fotballandslaget lever i en boble i dette EM-sluttspillet. Det viser seg å tære på midtstopper Victor Lindelöf (26).

TUNGT: Victor Lindelöf klarte ikke å legge skjul på at savnet av familien var stort. Video: Expressen. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fotball-EM 2021

EM-program

Slik det er for de aller fleste av lagene i EM, har man gått inn i bobler for å unngå covid-19-utbrudd. Dette gjelder også det svenske lanslaget.

Det betyr at de svenskene stjernene går flere uker uten å se sine familier og aller mest kjære.

Det virker å tære på mange og enhver. En som var helt åpen om at det det åpenbart begynner å smerte er Manchester Uniteds Victor Lindelöf.

Selv har han kona Maja Nilsson og sønnen Ted Louie på hjemmebane. De har han ikke sett på flere uker. På spørsmål under lørdagens pressekonferanse, makta ikke stjernen å skjule tårene, melder Aftonbladet.

- Det er ikke en bra dag å spørre om dette. Det er vanskelig, man savner de der hjemme, sa Lindelöf under pressekonferansen.

- Sorry, men jeg kan ikke ..., sa en åpenbart preget Lindelöf som gjorde sitt for å skjule at spørsmålet prega ham.

Kona, Maja, har blant annet lasta opp bilder og videoer på sin Instagram-konto av deres sønn som følger med på Pappa Lindelöf i disse dager.

Sveriges forsvar, ledet av Uniteds stjerne, har ikke sluppet inn mål. De står med 1-0-seier over Slovakia, og 0-0 mot Spania. Dermed må nok Lindelöf-familien belage seg på at Victor blir borte en stund til.

Journalisten forsøkte å omformulere spørsmålet, men en tydelig preget Lindelöf klarte rett og slett ikke svare.

- Du må stille det spørsmålet videre til Mackan først, sa Lindelöf, som deretter gjorde sitt for å gjemme den emosjonelle reaksjonen, mens midtstopper Marcus Danielsson besvarte spørsmålet.

LUKAKU-KOMPIS: Stabæks midtbanespiller Tortol Lumanza vokste opp sammen med Romelu Lukaku. Video: Rødt Kort Vis mer

I løpet av pressekonferansen gikk det flere spørsmål til Lindelöf, som virka å ha fått summa seg etter spørsmålene rundt savnet av familien.

Spillerne har vært inne i boblen siden 2. juni, hvilket betyr at de ikke har sett sine familier på nesten tre uker.

Tidligere har også Emil Forsberg snakka om hvordan hans barn savner han på hjemmebane.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer