Måtte trilles av banen i rullestol etter krampeanfall i US Open

Caroline Wozniacki (24) videre til finale.

TRILLET UT: Peng måtte gi seg på grunn av et krampeanfall på stillingen 3-4 i annet sett. Det første settet hadde Wozniacki vunnet i tiebreak. Foto: AFP PHOTO/Stan HONDA
TRILLET UT: Peng måtte gi seg på grunn av et krampeanfall på stillingen 3-4 i annet sett. Det første settet hadde Wozniacki vunnet i tiebreak. Foto: AFP PHOTO/Stan HONDAVis mer

Den danske tennisyndlingen Caroline Wozniacki (24) nådde karrierens annen Grand Slam-finale da hun spilte kinesiske Peng Shuai i senk i US Open fredag.

Peng måtte gi seg på grunn av et krampeanfall på stillingen 3-4 i annet sett. Det første settet hadde Wozniacki vunnet i tiebreak.

Dansken har hatt en formidabel oppsving under storturneringen i New York. Bare én gang tidligere, i samme turnering i 2009, har hun nådd en finale i Grand Slam-sammenheng.

Siden den gang har den tidligere verdenseneren en semifinale å vise til fra Australian Open i 2011. Hun har vunnet 22 titler på WTA-touren for øvrig.

For Peng endte US Open i rullestol, mens Wozniacki fikk en relativt enkel vei videre til finalen. Der venter enten verdensener Serena Williams eller russeren Jekaterina Makarova, som møtes natt til lørdag norsk tid.

(NTB)