SKREKKSKADE: Bildene taler for seg selv. Elkin Soto røk leddbåndet, korsbåndet og menisken etter dette sammenstøtet med Rafael van der Vaart. Foto: REUTERS/Kai Pfaffenbach
SKREKKSKADE: Bildene taler for seg selv. Elkin Soto røk leddbåndet, korsbåndet og menisken etter dette sammenstøtet med Rafael van der Vaart. Foto: REUTERS/Kai PfaffenbachVis mer

Måtte ut med skrekkskade: - Håper det ikke setter punktum for karrieren hans

Umiddelbart tilbudt ny kontakt.

(Dagbladet): Elkin Soto fikk bare tilbragt en halvtime på banen da Mainz møtte Hamburg i Bundesligaen i går. Han havnet nemlig i en duell med nederlandske Rafael van der Vaart, og måtte av banen med en alvorlig kneskade.

Både leddbåndet, korsbåndet og menisken røk. Dermed blir det operasjon og en lang opptreningsperiode på colombianeren.

34-åringens kontakt gikk egentlig ut etter årets sesong, men etter skaden ble Soto tilbudt en forlengelse umiddelbart, skriver The Guardian.

- Vi etterlater ikke spillerne i stikken i en slik situasjon. Derfor tilbys han en ettårskontrakt, sier sportssjef Christian Heidel ifølge tyske Spiegel.

Mainz-trener Martin Schmidt la ikke skjul på at skrekkskaden preget laget i den gjenstående timen.

- Det var en veldig uheldig hendelse. Vi håper at det ikke setter et punktum for karrieren hans. Du kunne se at det preget spillerne gjennom kampen. Vi spilte godt, men etter den hendelsen mistet vi rytmen. Vi snakket om skaden og ønsket å snu kampen for Elkin, sier Schmidt ifølge The Guardian.

Det klarte de imidlertid ikke. Kampen endte 2-1 til Hamburg etter en sein matchvinnerscoring av Gojko Kacar.