Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

MLS-sluttspillet:

Måtte utsette semifinalen fordi 16-meteren var for smal

Arrangørtabbe i MLS-sluttspillet.

BLEMME: Montreals Patrice Bernier (t.h.) og Torontos Sebastian Giovinco i aksjon i semifinalen i MLS. Foto: Eric Bolte / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix
BLEMME: Montreals Patrice Bernier (t.h.) og Torontos Sebastian Giovinco i aksjon i semifinalen i MLS. Foto: Eric Bolte / USA TODAY Sports / Reuters / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

MLS-semifinalen mellom Montreal Impact og Toronto ble utsatt i 40 minutter fordi 16-meteren var for smal.

Oppgjøret ble flyttet fra Montreals ordinære hjemmebane til byens olympiske stadion på grunn av høy etterspørsel etter billetter. Da kampen skulle starte, fant imidlertid dommerne ut at 16-meteren som var merket opp var to meter for smal på hver banehalvdel. Dermed måtte nye linjer merkes opp, og 61.000 tilskuere måtte se maling tørke i 40 minutter før kampen kunne sparkes i gang.

– Vi er litt flaue. Det er vår feil, og det er leit at dette skjedde, sier Montreal-eier Joey Saputo.

Montreal fikk en bedre start på kampen enn arrangøren og vant til slutt 3-2. Hjemmelaget ledet 3-0 etter 53 minutter spill takket være scoringer av Dominic Oduro, Matteo Mancosu og Ambroise Oyongo, men Toronto rakk å svare to ganger før full tid ved Premier League-kjenningen Jozy Altidore og Michael Bradley, sønnen til tidligere Stabæk-trener Bob Bradley. Reduseringene gjør at det fortsatt er åpent før returopgjøret.

– Vi vant kampen, men det føles litt som et tap på grunn av bortemålene vi slapp inn. Men jeg mener fortsatt vi har et godt lag. Vi har gjort det godt mot et par gode lag tidligere. Vi kan fortsatt vinne, sier målscorer Oduro.

Tidligere Chelsea-spiss Didier Drogba komm inn for Montreal da det gjensto 19 minutter.

Montreal eller Toronto møter vinneren av semifinalen mellom Seattle og Colorado i MLS-finalen.

I Seattle vendte hjemmelaget kampen og vant 2-1 etter scoringer av Jordan Morris og Nicolas Lodeiro, én i hver omgang. Kevin Doyle sendte Colorado i ledelsen etter 13 minutter.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!