Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Måtte vært skuespill på høyt nivå

Ståle om kampfiksing-rykter.

-NONSENS!: FCK-trener Ståle Solbakken fnyser av skriveriene om at hans klubben skal ha vært involvert i kampfiksing. 
Foto: Kyrre Lien / SCANPIX
-NONSENS!: FCK-trener Ståle Solbakken fnyser av skriveriene om at hans klubben skal ha vært involvert i kampfiksing. Foto: Kyrre Lien / SCANPIX Vis mer

|||(Dagbladet): FCK-direktør Flemming Østergaard betegnet i dag kampfiksing-anklagene mot klubben som «hjernedøde».

Nå følger trener Ståle Solbakken opp, og avfeier spekulasjonene som sludder og vås.

- Det er komplett nonsens, og det er ikke verdt å bruke tid og krefter på, sier Solbakken ifølge danske BT.

- Måtte vært skuespill på høyt nivå

Det er kvalifiseringskampene til Mesterligaen, mot FK Mogren og APOEL Nicosia, som ifølge tyske medier er satt under lupen.

Kampene mot Mogren vant Sollbakken & co komfortabelt med 6-0 sammenlagt - mens det ble sjokk-exit og 2-3-tap over to kamper mot Nicosia.

FCK-treneren mener spillerne hans måtte vært begavede skuespillere om skuffelsen etter smellem mot APOEL bare var påklistret.

- Jeg tror at alle som så kampen og ansiktene våre etter APOEL-kampen vil forstå at det at måtte vært skuespill på høyt nivå om det skulle vært grunnlag i disse påstandene. Det er så langt ute som det kan få blitt, sier Ståle Solbakken.

Når det gjelder den enkle seieren mot FK Mogren forsikrer kaptein Hjalte Nørregaard at resultatet var en naturlig konsekvens av styrkeforholdet mellom de to lagene.

- Vi var klart bedre enn dem, særlig i Parken. Resultatet gir et riktig bilde, sier han.

Ståles største skuffelse

FCK gikk trolig glipp av inntekter opp mot 140 millioner kroner da de ikke kvalifiserte seg til Mesterligaen.

- Dette er den største skuffelsen i mitt fotballiv. Vi gjør stygge feil og slipper inn for enkle mål. Vi er bedre enn dem og bør slå dem ut, sa Solbakken da exiten var et faktum.

Sport Bild har fått sine opplysninger fra en tysk advokat som representerer én av de anklagede i den omfattende saken, der 17 personer er arrestert etter aksjoner i en rekke land.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media