Fotball-VM for kvinner 2019

Måtte vente to timer i dopingkontroll

Caroline Graham Hansen storspilte da Norge slo Nigeria i første VM-kamp. Etter kampen måtte hun vente lenge før hun kom ut til pressen.

BLE KONTROLLERT: Caroline Graham Hansen måtte vente lenge i dopingkontroll før hun kunne dra hjem fra Stade Auguste-Delaune i natt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix
BLE KONTROLLERT: Caroline Graham Hansen måtte vente lenge i dopingkontroll før hun kunne dra hjem fra Stade Auguste-Delaune i natt. Foto: Stian Lysberg Solum / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

REIMS (Dagbladet): Norge åpnet VM med en forventet 3-0-seier mot Nigeria i går. Nigeria er rangert som Afrikas beste lag, men regnes som det svakeste laget i gruppe A.

Dagbladet kåret Caroline Graham Hansen til Norges beste spiller. Barcelona-spilleren hadde målgivende pasning på Guro Reitens mål, og gjorde stort sett som hun ville med svimle nigerianere.

Etter kampen måtte imidlertid den lille norske pressegjengen i mixed zone vente til lenge etter midnatt for å intervjue Graham Hansen.

Etter at alle spillerne og trener Martin Sjögren hadde spasert gjennom pressesonen og tatt seg god tid til intervjuer, oppsto det et langt tomrom der journalistene gikk hvileløst fram og tilbake, som når fans venter på en stor stjerne utenfor en konsertarena.

Til slutt tuslet Graham Hansen inn med et norsk flagg i sekken, to timer etter kampslutt, rett før klokka ble ett.

- De andre som var på dopingkontroll var innbyttere, så de var klare da vi kom inn, sier Graham Hansen.

Derfor ble det en del ventetid. Uten at det plaget Graham Hansen nevneverdig.

- Det er noe man må gjennom. Jeg var faktisk ganske kjapp, men det tar så lang tid. Sånn er det. Jeg måtte vente én time, og det var bare én på jobb. De sa at de var raske, og jeg følte også at jeg var rask, sier Graham Hansen til Dagbladet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer