Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Matthäus angriper lagkamerater

Den tyske fotballveteranen Lothar Matthäus (39) går til angrep på lagkameratene sine etter Tysklands nitriste EM-sorti.

- Vi må se nøye på spillernes innstilling. Det vil være bedre å bruke mindre begavede spillere som faktisk spiller med hjertet og er stolte over å spille for Tyskland, utbasunerer Matthäus.

Den 39 år gamle midtstopperen avsluttet en fenomenal internasjonale karriere med å spille sin 150. landskamp da Tyskland tapte 0-3 for Portugal og røk ut av EM.

- Det må ikke bli flere tyske lag hvor alle spillerne tjener millioner, men ikke er klare for å gi alt for laget, mente Matthäus.

Veteranens tidligere lagkamerat Thomas Helmer gir på sin side nettopp Matthäus en stor del av skylden for at tyskerne bare tok et poeng på sine tre innledende kamper.

- Hele situasjonen minnet meg om VM i 1998. Matthäus' tilstedeværelse hemmet de andre spillerne, og de greide ikke å ta ut sitt maksimale potensial, skriver Helmer i avisen Die Welt.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling