Matthäus lurte pressen med falsk Maradona

Den tyske fotballvetereranen Lothar Matthäus lurte pressen med en Maradona-kopi i går. I dag spiller ekte Maradona og Matthäus sammen på Olympiastadion.

Maradona spiller i Lothar Matthäus' offisielle avskjedslandskamp for det tyske landslaget når Tyskland møter Bayern München på Olympiastadion.

En strålende opplagt Matthäus møtte pressen med en Maradona-kopi ved sin side på en pressekonferanse i München i går. Den ekte Maradona har allerede vært et par dager i Schalke før han i dag setter kursen mot München og Olympiastadion.

Matthäus var spesielt fornøyd med at den ekte Maradona skal spille i i avskjedslandskampen.

- Først ønsket han å spille i 20 minutter - nå snakker han om en time. Jeg håper vi slipper ekstra-omganger, fleipet Matthäus.

Maradonas leger ga fotballstjernen klarsignal for å reise til Tyskland for å spille dagens kamp, men Maradona må straks tilbake til Cuba etter kampen for å fortsette behandling.

- Jeg er langt fra den gamle Diego. Men jeg jobber med saken. Jeg har trent i 10 dager og kan lett spille en omgang på fredag - kanskje til og med mer, sa Maradona til den tyske avisa Bild i går.

Maradona har vært på Cuba siden januar for å få behandling for hjerteproblemer og stoffmisbruk.

- Jeg kommer til å bli på Cuba til slutten av året. Jeg vil bli hundreprosent frisk for barnas skyld. Jeg vil leve et normalt liv. Uten stoff.

EKTE MARADONA: Den ekte Maradona i fint driv på tredemølla i hotellets trimrom. - Jeg har trent i 10 dager, opplyste Maradona da han snakket med pressen i går.
FALSK MARADONA: Lothar Matthäus på gårsdagens pressekonferanse med Maradonas dobbeltgjenger.