Matthäus skadd igjen

Tyskland vant til slutt 8-2 mot Liechtenstein, men ikke like hyggelig for tyskerne: Lothar Matthäus forlot banen med skade etter bare en halvtime.

39-åringen slo opp en lårskade i kampen, og selv om det tyske fotballforbundet etterpå prøvde å dempe bekymringen med å si at det bare var et «forebyggende tiltak» å ta av veteranen, ser det ut til å spøke for at Matthäus spiller EM-kampen mot Romania 12. juni.

- Lothar spiller bare hvis han er 100 prosent frisk, sier landslagssjef Erich Ribbeck.

- Jeg vil ikke komme med spådommer, var alt hovedpersonen selv ville si i kveld.

Oliver Bierhoff ga Tyskland en tidlig ledelse. AC Milan-spissen, som ble den store helten da Tyskland ble europamestere for fire år siden, ordnet 1-0 allerede etter ett minutt.

Men lilleputtnasjonen kom tilbake - både én og to ganger. Liechtenstein utliknet til 2-2 ti minutter ut i andre omgang.

Men fem tyske mål i løpet av de siste 27 minuttene reddet æren til de regjerende mesterne. Ulf Kirsten og Carsten Jancker startet på benken, men tok vare på sjansen da de kom inn. De leverte hver sin solide EM-søknad med hat trick av Kirsten i løpet av sju minutter og to mål av Jancker i løpet av seks minutter. Også Marco Bode kom inn og scoret.

Lothar Mattäus spilte sin 147. kamp for landslaget.

Tyskland har møtt Liechtenstein en gang tidligere. Det var i forkant av EM 1996. Den gang vant Tyskland 9-1 - og gikk seinere hele veien i EM.

KAMPFAKTA:

Tyskland - Liechtenstein 8-2 (2-1).

T: Bierhoff (1), Scholl (32), Bode (63), Kirsten (80,81,86), Jancker (83,86). L: Stocklasa (17), Frick (56).

Tysklands startoppstilling: Lehmann - Linke, Matthäus, Nowotny, Babbel - Jeremies, Hamann, Ziege, Scholl - Bierhoff, Rink.

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 125665637


Varnish cache server