Mattila gir fra seg kapteinsbindet i Aalesund: - En overraskende beskjed

Måtte endre fokus.

GIR FRA SEG KAPTEINSBINDET: Sakari Mattila gir fra seg kapteinsbindet i Aalesund, det meldte klubben onsdag. Avgjørelsen kom som en overraskelse på trener Trond Fredriksen.
Foto: Carina Johansen / NTB scanpix
GIR FRA SEG KAPTEINSBINDET: Sakari Mattila gir fra seg kapteinsbindet i Aalesund, det meldte klubben onsdag. Avgjørelsen kom som en overraskelse på trener Trond Fredriksen. Foto: Carina Johansen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sakari Mattila gir fra seg kapteinsbindet i Aalesund, det meldte klubben onsdag. Avgjørelsen kom som en overraskelse på trener Trond Fredriksen.

Mattila skal ha meldt fra til klubben i forrige uke, men AaFK omtalte det ikke før onsdag. Det skriver Sunnmørsposten.

- Det var selvfølgelig en overraskende beskjed å få, for vi var fornøyde med han og hadde ingenting å utsette på jobben han gjorde, sier trener Fredriksen, og understreker samtidig at han har stor respekt for finnens avgjørelse.

- Det er godt at han er ærlig og går til trenerne for å si at det er til det beste for laget om han ikke er kaptein, fortsetter Fredriksen.

Har du Norway Cup-tips?

Årets Norway Cup arrangeres 26. juli-1. august og er den 43. turneringen i rekken. I år er det meldt på over 1639 lag fra rundt 60 nasjoner.

Har du en finurlig eller morsom historie du mener andre bør lese om, eller rett og slett bare et tips som vi kan kan skrive om? 

Send oss en mail på:
norwaycup@dagbladet.no

- Jeg følte at jeg trengte å endre fokus for egen del og for lagets del. Rollen som kaptein har kanskje gått utover egen utvikling. Jeg takker trenerne for tilliten, men jeg må ha full fokus på mine egne prestasjoner. Og så lenge det ikke føles hundre prosent riktig, mener jeg at andre kan ta over kapteinsbindet, sier hovedpersonen selv til Aalesunds nettside.

Sten Grytebust overtar dermed som kaptein, og Oddbjørn Lie blir ny visekaptein.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer