Therese Johaug dopingtatt:

Matvaregigant håner Johaug i ny kampanje

- Kjøp norsk røkelaks, få med en leppepomade på kjøpet. 

FORTVILET: Therese Johaug viste følelser under pressemøtet sammen med Norges Skiforbund, der hun forklarer årsaken til positiv dopingtest. Video: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Therese Johaugs dopingsak vekker oppsikt også utenfor de norske landegrensene. Spesielt i langrennsinteresserte nasjoner som Finland er interessen stor.

Det benytter også andre deler av næringslivet seg av.

Den tyske matvarekjeden Lidl ble aldri en hit i Norge. Fem år etter de første butikkene åpnet i 2004 kjøpte Reitangruppen dem opp, og de blågule-butikkene forsvant fra norsk jord.

Laksesalg

Men i våre naboland lever kjeden ennå. Og denne uka sender Lidl i Finland et stikk tilbake til Norge.Det kommer i kjølvannet av Therese Johaug-saken.I dag - torsdag 20.oktober - får alle kundene som handler norsk røkelaks i butikkene med en leppepomade på kjøpet.

Lidls markedssjef, Seppo Niemelä, bekrefter og skriver følgende til Dagbladet:

- Vi ville lage en kampanje som er aktuell og som responderer til våre finske kunder på en leken måte. Denne kampanjen gjelder bare for i dag (torsdag). En kunde som kjøper norsk røkelaks får en leppepomade gratis. Vi har fått mange positive tilbakemeldinger fra våre kunder, skriver Niemelä i en epost til Dagbladet.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer