Mauresmo feid ut av Wimbledon

Taklet ikke regnet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tittelforsvarer Amelie Mauresmo ble tirsdag feid ut av Wimbledon-turneringen. Nicole Vaidisova taklet de stadige regnavbruddene bedre.

Tsjekkiske Vaidisova ble for sterk for den franske tennisspilleren og tok seg til kvartfinale med 2-1 i sett. Mauresmo hadde 14 dobbeltfeil og 37 upressede feilslag i en kamp som ble avbrutt av regn tre ganger.

- Avbruddene hjalp iallfall ikke. Jeg vet ikke hvor mange dobbeltfeil det ble på meg, men det var altfor mange, sa Mauresmo.

Tsjekkeren vant første settet 7-6, før Mauresmo slo tilbake og vant annet sett 6-4. Vaidisova knuste den regjerende mesteren hele 6-1 i siste og avgjørende sett.

- Alle regnpausene var slitsomme. Det er mange trapper å gå til garderoben, en ganske lang tur, sa Vaidisova etter å ha sikret seg kvartfinaleplass mot serbiske Ana Ivanovic.

- Hun viser stor modenhet på banen. Hun greier å velge rett tidspunkt å søke vinnerslag, sa Mauresmo anerkjennende om sin overkvinne.Sliter
Mauresmo har slitt med skader og sykdom denne sesongen. Hun ble satt tilbake av en blindtarmoprasjon i mars og var hemmet av lyskeproblemer da hun røk ut tidlig i French Open.

- Når man sliter med sviktende selvtillit og manglende trening, kan det gi utslag i at man vil for mye, prøvde hun å forklare.

GIKK UT: Tittelforsvarer Amelie Mauresmo ble slått ut av Wimbledon-turneringen. Foto: Glen Cambell, AFP
GIKK UT: Tittelforsvarer Amelie Mauresmo ble slått ut av Wimbledon-turneringen. Foto: Glen Cambell, AFP Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer