BLIR SENDT PÅ TV:   Norges oppgjør mot Slovenia i morgen blir tilgjengelig for alle. Foto: Bjørn Langsem
BLIR SENDT PÅ TV: Norges oppgjør mot Slovenia i morgen blir tilgjengelig for alle. Foto: Bjørn LangsemVis mer

Max gjør helomvending. Sender likevel VM-kamp på tv

Blir tilgjengelig for alle.

Norges kamp i ishockey-VM mot Slovenia skulle i utgangspunktet kun vises på betalingstjenesten Dplay, men torsdag ble det klart at fredagens kamp likevel blir tilgjengelig for alle.

Det bekrefter sportssjef i Max, Jan-Erik Aalbu, overfor sporten.com.

- Det var hele tiden meningen å ha kampen på Dplay, og det var et redaksjonelt valg forankret hos forbundet og det ble kommunisert i en pressemelding 1. april. Vi hadde ønsket å teste vår tjeneste som en del andre aktører gjør, fordi det er dyrt å kjøpe internasjonale, store rettigheter. Men så har det gått ut litt misvisende informasjon, og noen har lest et sted at alle Norges kamper går på Max. Derfor har vi bestemt oss for å ta konsekvensen av det og sender kampen på Max, forklarer han.

Aalbu avviser at det var reaksjoner fra seerne som sørget for helomvendingen.

- Nei, vi må tåle å stå i røyken, og publikum kan reagere på den måten de ønsker. Det er ikke derfor vi gjør det. Det har gått ut en melding fra oss som har vært misvisende, og det er årsaken, fastslår Aalbu.

Etter seieren mot Slovakia onsdag, har Norge fremdeles muligheten til å nå kvartfinalen. Men da må det etter alt å dømme bli seirer i de tre resterende kampene og først mot Slovenia fredag. Kampen starter 16.15.

(NTB)