FOTBALL-MANN: Carsten Skjelbreid, kjent programleder fra TV2 , skal lede MAX sine fotballsendinger. Foto: Lars Eivind Bones / Dagbladet
FOTBALL-MANN: Carsten Skjelbreid, kjent programleder fra TV2 , skal lede MAX sine fotballsendinger. Foto: Lars Eivind Bones / DagbladetVis mer

MAX sender alle Norges privatlandskamper til 2017

Med Carsten Skjelbreid som programleder.

TV-kanalen MAX har sikret seg rettighetene til også å vise alle privatkampene til det norske A-landslaget i fotball for menn fram til 2017.

Fotball Media har gjort en avtale med SBS Discovery (MAX) som gjelder perioden 2014-2017.

Den første kampen som er med i avtaleperioden, er Frankrike mot Norge i Paris 27. mai.

MAX har tidligere kjøpt rettighetene til alle kvalifiseringskampene til EM og VM de kommende fire år.

- Dette gjør SBS, med TVNorge og MAX, til den nye landslagskanalen på herresiden. Å ta over stafettpinnen fra TV 2 blir en stor utfordring, men vi opplever at det er noe de ser fram til og gleder seg til, sier NFFs generalsekretær Kjetil Siem i en pressemelding.

- Privatlandskamper er avgjørende for landslagets formkurve, så dette er en naturlig forlengelse av vår fotballsatsing. Landslaget har aldri har hatt større mulighet til å spille i de store mesterskapene, og vi ønsker å følge dem hele veien, sier sportssjef Jan-Erik Aalbu i SBS Discovery.

Sendingene skal ledes av Carsten Skjelbreid med hjelp av Kenneth Fredheim, Tor-Ole Skullerud, Bengt Eriksen og Lars Tjærnås.

Unntatt fra avtalen er kampen mellom Norge og Russland 31. mai. Den kampen vises på TV Zebra.

(NTB)