Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Mayweather: - Andre går på strippeklubb. Jeg bringer strippeklubben til meg

Ex-bokseren med nytt dollarsprell på sosiale medier.

(Dagbladet): Her er ukas dollarsak fra Floyd Mayweather:

«Andre folk går på strippeklubb. Jeg bringer strippeklubben til meg. Hvor som helst. Når som helst.»

Det skriver bokseren som liker å strø om seg med både dollar og damer. Og han liker å spre budskapet via sosiale medier.

Som for eksempel på Instagram. Der han har lagt ut flere bilder i det siste.

På et av bildene ligger han på en seng av dollarsedler, mens han hører på musikk. Underholdningen er kvinner som plukker opp bunker av sedlene.

Det siste dollarsprellet fra Mayweather kommer etter at han sendte ut en video fra et party, der damer med vrikkende bakender utgjør innslaget. Mens han selv står og kaster ut dollarsedler.

Mayweather jr. er på en reise jorda rundt, som en del av markeringen for at han har lagt opp som profesjonell bokser. Han har litt å bruke opp også. Det er beregnet at han har tjent over tre milliarder kroner på boksingen.

Bare for møtet med Manny Pacquiao i mai fikk han godt og vel 1,5 milliarder.

Han postet også et bilde av et klokkekjøp i Dubai for 1,1 millioner dollar, eller 9 650 000 kroner.

Floyd Mayweather liker å provosere med sitt enorme pengeforbruk.

Men det hører med til historien, at han også skaffer millionbeløp til veldedige formål fra sin stiftelse. Forrige søndag spilte han også en basketballkamp, der billettinntektene gikk til veldedighet.

They go to the strip club. I bring the strip club to me wherever, whenever. #LA www.themoneyteam.com A photo posted by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on Dec 21, 2015 at 3:06am PST
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media