KLAR FOR EN SISTE INNSATS:   Floyd Mayweather skal etter alt å dømme bare bokse en kamp til i karrieren. Foto: NTB Scanpix
KLAR FOR EN SISTE INNSATS: Floyd Mayweather skal etter alt å dømme bare bokse en kamp til i karrieren. Foto: NTB ScanpixVis mer

Mayweather avslutter karrieren mot landsmann

- Jeg er klar for å vise verden hvorfor jeg er den beste noensinne.

Floyd Mayweather møter amerikanske Andre Berto 12. september. Det blir etter alt å dømme 38-åringens siste kamp som profesjonell.

Kampen ble offentliggjort tirsdag. Den skal bokses i Las Vegas i MGM Grand Garden Arena.

Dersom Mayweather skulle vinne, vil han ta sin 49. seier som proffbokser. Han har aldri tapt og vil med seier få bokført nøyaktig samme statistikk som Rocky Marciano avsluttet karrieren med i 1956.

- Jeg er klar for å komme tilbake i ringen 12. september og igjen vise verden hvorfor jeg er den beste noensinne, sa Mayweather.

- Jeg gjør alltid mitt beste og kampen mot Andre Berto blir ikke noe unntak. Han er en ung og sterk bokser som ønsker å vinne mot den beste. 48 har forsøkt seg før, og jeg har planer om å gjøre det til 49, fortsatte han.

Berto går under kallenavnet «The Beast». Han har vunnet 30 av 33 kamper i sin karriere.

Forrige gang Mayweather var i ringen var da han vant det som ble kalt «århundrets boksekamp» mot filippinske Manny Pacquiao. Etter den kampen fortalte amerikaneren at han ville bokse karrierens siste kamp i september.

 (NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram