Floyd Mayweather jr. vs. Conor McGregor

Mayweather ble for sterk for McGregor. Nå er han historisk

Floyd Mayweather er eneste bokser i historien som er ubeseiret og har vunnet 50 proffkamper på rad.

TRAFF: Floyd Mayweather ble som ventet for sterk for MMA-utøveren Conor McGregor i bokseringen i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix
TRAFF: Floyd Mayweather ble som ventet for sterk for MMA-utøveren Conor McGregor i bokseringen i Las Vegas. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Floyd Mayweather ble som ventet for sterk i boksekampen mot MMA-utøver Conor McGregor. Dommeren stoppet kampen i tiende runde.

- Han er en tøff konkurrent. Han var mye bedre enn jeg trodde, sa Floyd Mayweather i ringen etter kampen.

Han snakket om sin garanti:

I TOLD YOU: Floyd Mayweather er historisk. Han fikk sjansen til å bli historisk som eneste ubeseirede bokser gjennom historien i 50 proffkamper. Foto: NTB Scanpix
I TOLD YOU: Floyd Mayweather er historisk. Han fikk sjansen til å bli historisk som eneste ubeseirede bokser gjennom historien i 50 proffkamper. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg garanterte alle at denne kampen ikke skulle gå tiden ut. Han ble sliten. Jeg kontrollerte, sa Mayweather.

Han delte rekorden med Rocky Marciano med 49 strake triumfer foran denne kampen. Nå er Floyd Mayweather historisk.

Her stoppes kampen. Video: Viasat

- Marciano er en legende. Men nå er jeg alene med rekorden. Dette er min siste kamp, sa Floyd Mayweather.

Conor McGregor var i godt humør etter nederlaget.

- Jeg ville at dommeren skulle la meg fortsette. Vær så snill, la meg få kjempe hele veien. Til jeg går ned. Jeg er en fighter. Jeg har vært nede i denne arenaen før. Og det er slik jeg er. En fighter. Jeg takker fansen, sa Conor McGregor.

Her er runde for runde:

1. runde: McGregor går offensivt ut. Mayweather er som ventet forsiktig. Men han stuper inn en høyre. De møtes midt i ringen. To kontringsboksere. Tar det forsiktig innledningsvis. McGregor skifter fra høyre til venstre og forsøker seg med en uppercut. Det er overraskende. En jevn runde. Det skjedde lite.

2. runde: McGregor kjører Mayweather mot tauene. Slår med baksiden av hansken mot bakhodet til Mayweather. Får beskjed av dommer Byrd at det ikke er lov. McGregor får inn en venstre uten stor kraft. Han er offensiv, men slår også i lufta. Mayweather forsøker en høyre, uten å treffe. Pass albuen, advarer dommeren begge bokserne. Jevn runde.

3. runde: McGregor slår mot nakken og får tilsnakk fra dommeren. Han slår flere ganger med siden av hansken. Mayweather slår og treffer med en høyre. De går i infight og skaller. Mayweather får tilsnakk for å gå lavt med hodet. McGregor treffer med en jabb og et slag til kroppen. Mayweather svarer med en bra høyre kryss. McGregor treffer overraskende ofte med sin høyre jabb. Så er han der med baksiden av hansken igjen. Dommeren lar det passere. Ny jevn runde. McGregor er mest offensiv og kan få runden knepent.

4. runde: McGregor går offensivt ut. Mayweather bare smiler tilbake. Men McGregor treffer med sin farlige venstre. Mer fart og action nå. Mayweather svarer, men McGregor søker til midten av ringen og slår tilbake med en rett høyre. Nå søker også Mayweather mot midten av ringen. Nå er det fight. Mayweather slår en høyre uten å treffe. Mayweather vinner runden knepent.

5. runde: Mayweather blir overraskende ofte truffet av høyre jabben til McGregor. Dette blir kamp. Nå kan det utarte seg. Begge forsøker på en skalle. Nå starter Mayweather en offensiv. Men McGregor svarer. Men han kan virke mer sliten nå. Det begynner å bevege seg inn i Mayweather-land. Mayweather vinner runden. McGregor puster med åpen munn.

6. runde: McGregor slår mot Mayweather mens han står med ryggen til. Dommeren lar ham gjøre det. Svært uvanlig. Men Mayweather tar over og er mer offensiv. Han treffer på det meste. McGregor peker tunge etter at Mayweather traff med et tungt kroppsslag. Mayweather tar hansken opp og ser om han blør etter en skalle. Mayweather vinner runden ganske klart. Men dette kan ende med et barslagsmål.

7. runde: McGregor ser sliten ut foran runden. Men han slår bra i kontring. Mayweather angriper. Nå ser det styggere ut i infight. McGregor går etter en skalle. Mayweather treffer på rene slag på distanse. Nå er kampen der Mayweather ønsker den. Han treffer på tre gode slag. McGregor er i trøbbel. Så holder han Mayweather og slår mot bakhodet igjen. McGregor er i alvorlig trøbbel. Dette ser ut til å gå bare en vei. McGregor slår mot bakhodet igjen.

8. runde: McGregor slår i bakhodet igjen. Han er sliten og vil gjerne inn i et barslagsmål. Mayweather styrer. McGregor forsøker å showe litt. Og han treffer med en kombinasjon. Men nå går Mayweather rett fram. Han rygger ikke et steg lenger. Så slår McGregor MMA-slag med albuen mot hodet til Mayweather. Dommeren lar det passere. Mayweather går for knockout nå. Men McGregor svarer. Uansett er det Mayweather som styrrer kampen. Han smiler når McGregor forsøker seg med slag med åpen hanske. Ny klar runde til Mayweather.

9. runde: McGregor går ut i hundre. Men han slår lavt. Og han slår i break. Nå er han ved bardisken. Dommeren advarer. Mye albuer fra McGregor. Mayweather treffer med en høyre kryss. Og en ny tung høyre. McGregor er i alvorlig trøbbel. Mayweather treffer med tunge slag. En høyre venstre går inn. Mayweather har hele kampen nå. McGregor var nær ved å gå ned.

10. runde: McGregor forsøker å holde seg midt i ringen. Han sliter. Dommeren er klar på at han skal holde seg unna bakhodet til Mayweather. Mayweather treffer med solide treffere. Mayweather treffer. Dommeren stopper kampen. McGregor var på vei til å bli knocket ut stygt.

RESPEKT: Floyd Mayweather sa etter kampen at Conor McGregor var bedre enn han hadde ventet. Etter kampen viste de hverandre gjensidig respekt. Foto: NTB Scanpix
RESPEKT: Floyd Mayweather sa etter kampen at Conor McGregor var bedre enn han hadde ventet. Etter kampen viste de hverandre gjensidig respekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer