Mayweather herja med Maidana - og fortsatte seiersrekka

47. seier på rad.

47. SEIER: loyd Mayweather (37) herjet med argentineren Marcos Maidana og tok sin 47. proffseier i boksing på rad tidlig søndag morgen norsk tid. Foto: Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB Scanpix
47. SEIER: loyd Mayweather (37) herjet med argentineren Marcos Maidana og tok sin 47. proffseier i boksing på rad tidlig søndag morgen norsk tid. Foto: Ethan Miller / Getty Images / AFP / NTB ScanpixVis mer

Floyd Mayweather (37) herjet med argentineren Marcos Maidana og tok sin 47. proffseier i boksing på rad tidlig søndag morgen norsk tid.

Mayweather er ubeseiret som proff og har ikke tapt en eneste kamp siden under OL i Atlanta i 1996. Da var han fortsatt amatør.

Mayweather er verdens ubestridte beste weltervekter, og den kanskje beste bokseren i verden uavhengig av vektklasse.

Han har vist seg omtrent umulig å slå.

Denne gangen forsvarte han beltene i WBA- og WBC-forbundet.

Kampen mot Maidana ble tett og spennende. I tillegg inneholdt kampen et par friske innslag i form av skitne triks, som at Mayweather beskyldte Maidana - og det kunne faktisk virke som han hadde rett - for å bite ham i overarmen i den 8. runden, og som at Mayweather tildelte 31-åringen fra Argentina et slag under beltet og deretter «hånte» ham til å fortsette kampen.

Et enstemmig dommerpanel mente at Mayweather vant oppgjøret. To hadde scoren 116-111 og den siste 115-112.

Mayweather fikk inn 102 slag mot Maidanas 82.

Senest i mai vant Floyd Mayweather over Maidana, også den gangen på poeng.

- Jeg synes at jeg gjorde det bedre i den første kampen mot ham. Denne kampen synes jeg ble tam og død, sa bokselegenden.

Mayweather har sagt at han kun bokser to kamper til før han avslutter karrieren. Det skal skje i mai og i september i 2015.

Floyd Mayweather var den idrettsmannen i verden som tjente mest penger i 2013. Han kommer nok høyt opp på inntektssiden i 2014 også.

(NTB)