Mayweather jr. møter Ricky Hatton i Las Vegas

Mestermøte i weltervekt.

Så er det klart at Floyd Mayweather jr. kommer til å møte Ricky Hatton i VM-kamp i weltervekt i Las Vegas 8. desember.

Det er faren til den meritterte britiske bokseren som forteller dette. Floyd Mayweather som slo Oscar de la Hoya i mai, sa den gangen at han ville legge opp. Men det var ikke lenge hanskene lå på hylla, for nå er han tilbake igjen og straks i gang med forberedelsene til Hatton-kampen.

- Dersom Ricky skulle vinne denne kampen, kommer han til å skrive navnet sitt med gullbokstaver i boksehistorien. Da blir han den beste bokseren i verden noensinne uavhengig av vektklasse, og noe større enn det kan han ikke oppnå, sier pappa Ray Hatton som bekrefter at kontrakten om kampen er underskrevet av begge parter.

- Det er ingen tvil om at Floyd Mayweather er en stor bokser, kanskje den aller største. Han imponerte med seieren over de la Hoya, så det er rett tid å møte ham nå, for han er i sitt livs form. Men det er jeg også, sier Ricky Hatton i et intervju med Sky Sports.

(NTB-Reuters)

HITMAN HUTTON: Ricky Hutton fra Manchester får møte den andre store weltervekteren i Mayweather. Her jubler briten over sin seier mot Jose Luis Castillo i juni. Foto: Scanpix/Ap
HITMAN HUTTON: Ricky Hutton fra Manchester får møte den andre store weltervekteren i Mayweather. Her jubler briten over sin seier mot Jose Luis Castillo i juni. Foto: Scanpix/Ap Vis mer
UBESEIRET: Mayweather er beltegrossist.