Mayweather mot McGregor

Mayweather la 3,2 millioner på bordet og ville spille på seg selv. Det fikk han ikke lov til

Eplekjekk før milliardkampen.

PRØVDE Å SPILLE PÅ SEG SELV: Flod Mayweather var utvilsomt selvsikker før millardkampen mot Conor McGregor. Foto: AFP PHOTO / John Gurzinski
PRØVDE Å SPILLE PÅ SEG SELV: Flod Mayweather var utvilsomt selvsikker før millardkampen mot Conor McGregor. Foto: AFP PHOTO / John Gurzinski Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Floyd Mayweather ble som ventet for sterk for Conor McGregor i boksekampen i Las Vegas som var verdt helt utrolig mye penger.

At Mayweather sitter godt i det rent økonomisk, er en kjent sak. Amerikaneren, som har sagt at dette var hans siste boksekamp noensinne, går også under kallenavnet «Money». I desember i fjor toppet han Forbes' liste som verdens rikeste idrettsutøver.

Det er blitt sagt at han kan gå inn på et utested og kaste penger rundt seg. I tillegg legger han gjerne ut bilder av seg selv for eksempel på senga, med dollarsedler spredd rundt seg.

Ble nektet

40-åringen tjente noe helt ellevilt på boksekampen mot McGregor. Men han prøvde å tjene enda mer.

Like før kampen ruslet han nemlig inn til en bookmaker i Las Vegas og hadde planer om å sette hele 400 000 dollar - altså drøyt 3,2 millioner - på seg selv. Det bekrefter Mayweather overfor ESPN.

40-åringen prøvde å spille på at kampen kom til å bli stoppet etter ni og en halv runde. ESPN skriver at det derimot var usikkerhet rundt om en bokser kunne satse på noe annet enn seier eller tap, noe som skapte forsinkelser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer