PRØVDE Å SPILLE PÅ SEG SELV: Flod Mayweather var utvilsomt selvsikker før millardkampen mot Conor McGregor. Foto: AFP PHOTO / John Gurzinski
PRØVDE Å SPILLE PÅ SEG SELV: Flod Mayweather var utvilsomt selvsikker før millardkampen mot Conor McGregor. Foto: AFP PHOTO / John GurzinskiVis mer

Mayweather mot McGregor

Mayweather la 3,2 millioner på bordet og ville spille på seg selv. Det fikk han ikke lov til

Eplekjekk før milliardkampen.

(Dagbladet): Floyd Mayweather ble som ventet for sterk for Conor McGregor i boksekampen i Las Vegas som var verdt helt utrolig mye penger.

At Mayweather sitter godt i det rent økonomisk, er en kjent sak. Amerikaneren, som har sagt at dette var hans siste boksekamp noensinne, går også under kallenavnet «Money». I desember i fjor toppet han Forbes' liste som verdens rikeste idrettsutøver.

Det er blitt sagt at han kan gå inn på et utested og kaste penger rundt seg. I tillegg legger han gjerne ut bilder av seg selv for eksempel på senga, med dollarsedler spredd rundt seg.

Ble nektet

40-åringen tjente noe helt ellevilt på boksekampen mot McGregor. Men han prøvde å tjene enda mer.

Like før kampen ruslet han nemlig inn til en bookmaker i Las Vegas og hadde planer om å sette hele 400 000 dollar - altså drøyt 3,2 millioner - på seg selv. Det bekrefter Mayweather overfor ESPN.

40-åringen prøvde å spille på at kampen kom til å bli stoppet etter ni og en halv runde. ESPN skriver at det derimot var usikkerhet rundt om en bokser kunne satse på noe annet enn seier eller tap, noe som skapte forsinkelser.

Men siden han selv ikke fikk lov til å spille, ga han pengene til en kompis. Han fikk «bare» lov til å bruke 87 000 dollar.

Ingen regler mot

- Jeg ga fyren et sekssifret tall. Jeg måtte bare være sikker på at han la inn spillet, for tidligere i dag gikk jeg dit og fikk ikke lov, sier han til ESPN.

Følelsen var altså utvilsomt god før matchen.

Ifølge sportskanalen har ikke Nevada (staten kampen gikk i, journ. anm) noen regler mot at en bokser kan spille på seg selv.

Kampen ble stoppet i tiende runde. Mayweather uttalte da at han syntes McGregor var bedre enn han hadde trodd på forhånd.

Mayweather ble da historisk med sine 50 seire på rad. Han har aldri tapt en kamp som proffbokser.