Mayweather lever livet etter karriereslutt: «Bare en helt vanlig hjemmefest»

La ut video.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): Floyd Mayweather jr. (38) er verdens best betalte idrettsutøver, og er ikke akkurat redd for å vise det. På nyåret vakte han oppsikt da han publiserte et bilde av seg selv sammen med sine åtte biler i millionklassen, pluss sitt privatfly.

I midten av september sa han takk for seg og avsluttet boksekarrieren med en seier over Andre Berto.

Siden den gang har Mayweather levd det gode liv. Det ser iallfall ikke ut til at pengene kommer til å ta slutt med det første.

Natt til onsdag la han nemlig ut en bilde sammen med en haug lettkledde damer, som han «applauderte» ved å kaste pengesedler på dem. I morgenkåpa.

- Bare en helt vanlig hjemmefest. Livet mitt er konge, skrev Mayweather til den lille snutten.

Se videoen i øverst i saken!

Svidde av stor sum Det er ikke første gang bokseren, som er kjent under kallenavnet «Big Spender», bruker pengene sine på lettkledde damer. I fjor sommer skal han ha kastet pengesedler etter strippere i en klubb i Miami, og han ga seg ikke før han hadde svidd av flere hundre tusen kroner. 

I slutten av oktober ble den tidligere proffbokseren avbildet gående inn på en nattklubb med armene fulle av pengebunker. Ifølge det amerikanske magasinet Maxim hadde han med seg godt og vel 50 000 endollarsedler på klubbesøket den kvelden.

Bladet skriver at mannen som gjentatte ganger har blitt siktet for vold mot kvinner er vanskelig å sympatisere med, men at han unektelig er en god buisnessmann.

- Man kan flire Om Mayweather er kongen av boksing, er Cecilia Brækhus utvilsomt dronningen. 

- Vi har meg i Norge, og de har Floyd Mayweather i USA, sa Cecilia Brækhus til Dagbladet i januar.  

- Man kan flire, eller man kan mene det Mayweather holder på med er usmakelig, sa hun videre.

Men den norske boksedronninga hadde likevel en ufravikelig konklusjon på Mayweather.

- Han er verdens best betalte idrettsutøver. Det er en grunn til det. Han er rett og slett veldig dyktig, sa boksestjerna.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer