McCall er Bradford-favoritt

Veteran Stuart McCall tar over som midlertidig Bradford-manager, og er favoritt til å ta over på permanant basis etter at Chris Hutchings fikk sparken i går. Les siste nytt fra engelsk fotball.

Bradford-manager Chris Hutchings fikk sparken i går etter at klubben bare har vunnet en av 12 ligakamper denne sesongern. Bradford-styreformann Geoffrey Richmond innrømmet i går at han hadde gamblet da han valgte å forfremme Hutchings fra assistent til manager.

Den tidligere skotske landslagsspilleren Stuart McCall er sjef på banen og benken fram til en ny sjef er ansatt.

- Vi åpner for søknader på jobben, og jeg har fortalt Stuart McCall at i mange tilfeller i fotballhistorien har assistentmanageren gjort det bra og fått jobben, sier Richmond til Sky Sports.

Mye tyder på at McCall får hjelp av en rutinert trener hvis han blir utnevnt til ny sjef på Valley Parade.

- Hvis han får jobben trenger han en rutinert andre manager. Selv for en midlertidig periode trenger han en erfaren nummer to, sier Richmond.

Richmond avslører at han allerede har mottatt flere henvendelser fra kandidater som har tatt kontakt i håp om å bli ny Bradford-manager. Bradford vil bare vurdere britiske managere.

Tottenham-direktør David Pleat er en av kandidatene som er nevnt. Pleat var manager i Luton, Tottenham og Sheffield Wednesday før han ble sportsdirektør i London-klubben.

Andre navn på ryktebørsen: Neil Warnock (Sheffield U), Howard Kendall (tidligere Everton) og Joe Kinnear (eks Wimbldedon).RYAN GIGGS mener Manchester United assistentmanager Steve McClaren er rett mann til å ta over storklubben når Alex Ferguson trekker seg tilbake sommernen 2002. - Det er ikke så rart at han er nevnt som erstatter for Alex. Han har imponert etter at han kom hit. Han er utrolig ambisiøs og krever det samme av spillerne. Han prøver alltid å få oss til å gi alt, både fysisk og mentalt, og han utfordrer oss alltid til å bli bedre, sier Giggs.PAUL INCE er lite fornøyd med at en hittil ukjent landslagsspiller forteller at fritida under EM gikk med til gambling. - Det er tydelig at en av spillerne har gått til pressen - ikke bare hadde vi en feiging i leiren - vi hadde en muldvarp. Det er en skam at noen setter Kevin Keegan i et negtivt lys. Det er lett å si det nå som han er bort. Hvorfor sa ingen noe om det for tre måneder siden, sier Ince. STEPHEN CARR krever et svar fra Tottenham-ledelsen mot slutten av uka på om han blir tilbudt ny kontrakt. Carr har allerede innrømmet at han føler at klubben ikke bryr seg om han forsvinner. - Alt jeg ber om er finaniell likhet med andre førstelagsspillere, men klubben ser ut til å tenke at siden jeg har tre og et halvt år igjen av kontrakten er det ikke noe problem, sier Carr.JOHN GREGORY benekter at han er i ferd med å legge inn bud på 40 millioner kroner for PSV Eindhoven-spiss Joonas Kolkka. - Vi har sett PSV i aksjon et par ganger denne sesongen og de har tydeligvis sett oss der og tror vi kommer for å kjøpe en av deres spillere. Det er ikke tilfelle for øyeblikket, sier Gregory.MARK FISH er på vei fra Bolton til Charlton for 10 millioner kroner. Det samme var tilfelle i sommer, men da brøt forhandlingene sammen. Fish ble tatt av banen ved pause i helgas kamp mot Birmingham. Bolton-sjef Sam Allardyce uttalte at Fish ikke virket konsentrert og at det så ut som om han hadde tankene andre steder.PAUL GASCOIGNES lyskeskade er ikke så alvorlig som Evertons støtteapparat fryktet. 33-åringen måtte forlate banen da Everton tapte 0-1 for Aston Villa på søndag. - Han har vært hos en spesialist og blir klar til helga slik det ser ut nå, sier Everton-manager Walter Smith. Everton møter Bradford til helga.

Kilder: Sky Sports, BBC. Planetfootball, Soccernet og The Sun.