SIER SEG FORNØYD: Wolves-manager Mick McCarthy hevder Kenny Dalglish ville ha frie hender til å tenke Deadline Day, men Dalglish sier Liverpool er fornøyde med troppen nå.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTEN
SIER SEG FORNØYD: Wolves-manager Mick McCarthy hevder Kenny Dalglish ville ha frie hender til å tenke Deadline Day, men Dalglish sier Liverpool er fornøyde med troppen nå.Foto: SCANPIX/EPA/KERIM OKTENVis mer

McCarthy sier Dalglish ville flytte kveldens kamp

For å konsentrere seg om spillerkjøp.

Fotballstudio fra kl. 20.45: Swansea — Chelsea, Tottenham — Wigan, Wolverhampton — Liverpool, Everton — Manchester C., Manchester U. — Stoke

(Dagbladet): Liverpool-manager Kenny Dalglish avviser overfor Liverpool Echo at klubben kommer til å foreta seg noe stort på siste dag av det britiske overgangsvinduet, men ifølge kveldens motstander-manager Mick McCarthy kan skotten ha hatt planer om å handle.

Wolves-sjefen sier nemlig at Dalglish ønsket å flytte kveldens kamp til i morgen, for å få tid til å jobbe med andre ting på «deadline day».

- Jeg vet Liverpool ville spille på onsdag, de spurte meg, og jeg svarte at det var uaktuelt. Vi skal til QPR på lørdag, så hvorfor skulle jeg ville spille en dag senere? Jeg vil ha god tid til å forberede meg, selv om jeg skjønner Liverpools forespørsel, sier McCarthy.

- Kenny spurte meg fordi de kanskje skulle foreta seg noe, og det skjønner jeg, men han skjønner også mine grunner for ikke å ville flytte kampen, sier Wolves-manageren.

Liverpool har foreløpig ikke fullført noen spillerkjøp på den aktive tirsdagen, til tross for at de er blitt koblet til flere navn de siste timene.

Liverpool Echo mener å vite at Merseyside-klubben var interesserte i å sikre seg Carlos Tevez på lån resten av sesongen, men at Manchester Citys ønske om å kvitte seg med spissen for godt satte en stopper for det.

Og nå insisterer altså Kenny Dalglish på at Liverpool ikke kommer til å skape overskrifter utover kveldens Premier League-møte.

- Det skjer ingenting, og jeg regner ikke med at det vil skje noe heller - det passer oss bra. Sist januar ble det hektisk, men i år vil det ikke skje noenting, sier Dalglish.

- Vi har sagt mange ganger at vi er fornøyde med bredden i stallen, og dette bare understøtter det, sier skotten.

• Innspurten i overgangsvinduet kan du følge i Dagbladets sportsstudio