McCarthy Sunderland-favoritt

Irlands landslagstrener Mick McCarthy er favoritt til å bli ny manager i Sunderland. George Graham og David O'Leary blir skrevet ut av diskusjonen.

Tidligere Arsenal- og Leeds-manager Graham ble tidlig linket til jobben etter at Peter Reid ble sparket mandag. Men i går kunngjorde Grahams agent Steve Kuttner at hans klient ikke vil gå for jobben som manager i Tore André Flos klubb Sunderland.

- Dette er ikke den riktige anledningen for George i øyeblikket, sier Kuttner ifølge The Sun.

Utelukker O'Leary

Også tidligere Leeds-manager David O'Leary skrives av engelske medier ut av diskusjonen. Grunnen skal være at han fortsatt kjemper med Leeds om kompensasjon for sparkingen i juni. Sunderland ønsker en manager som kan være klar allerede til West Ham kommer til Stadium of Light neste lørdag.

Dermed blir den irske landslagssjefen regnet som favoritt. Mick McCarthy er populær blant den irske kontigenten i Sunderland, med vikar-manager Niall Quinn, Jason McAteer og Kevin Kilbane i spissen.

McCarthy leder Irland i EM-kvalifisering mot Sveits lørdag.

- Det er veldig smigrende å bli knyttet til en jobb, sier han.

- Kanskje er denne spekulasjonen premien for å gjøre det bra - å klatre fra å være ranket som nummer 54 i verden til 13. plass og å komme til VM.

- Trist for Reid

Han sier imidlertid at han ønsker å fullføre kontrakten med det irske fotballforbundet.

- Jeg ville ikke skrevet under på den om jeg ikke ønsket det, sier McCarthy, som også er lei seg på Peter Reids vegne.

- Jeg kjenner ham godt og var sammen med ham for noen få uker siden. Det er alltid trist å se en annen manager miste jobben sin.

  • West Bromwich-manager Gary Megson og John Gregory i Derby er også regnet som kandidater, skriver The Sun.

    (Dagbladet.no)

VENNER: Niall Quinn får trøst av Mick McCarty etter Irlands tap på straffer mot Spania i VM i sommer.