McClaren ber Scholes om å gjøre comeback

Spurte igjen sist uke.

• Følg Manchester U.-Newcastle på live.dagbladet.no klokka 16

(Dagbladet.no): Paul Scholes ga seg som landslagsspiller for England i 2004, men den nye landslagssjefen Steve McClaren har forsøkt å få Manchester United-spilleren til å endre mening.

Siste framstøt kom så seint som før uttaket denne uka til kampene mot Makedonia og Kroatia.

- Jeg spurte ham i sommer og han avslo, og han avslo igjen sist uke, forteller McClaren i et radiointervju med BBC.

McClaren tror ikke han kommer til å mase mer nå, men:

- Døra er alltid åpen, og jeg vil aldri lukke den for Paul Scholes.

Vil ikke ha med Bechkam

McClaren sier også at døra ikke er lukket for David Beckham, men når det navnet nevnes trekker han fram behovet for å tenke framover og å slippe til yngre spillere.

SIER NEI: Paul Scholes vil heller prioritere familien enn landslaget når han ikke er i aksjon for Manchester United. Som her mot Benfica og Nuno Gomes tidligere denne uka. Foto: EPA/Scanpix
SIER NEI: Paul Scholes vil heller prioritere familien enn landslaget når han ikke er i aksjon for Manchester United. Som her mot Benfica og Nuno Gomes tidligere denne uka. Foto: EPA/Scanpix Vis mer

Scholes (31 år, født november 1974) er nesten ett år eldre enn Beckham (31, født mai 1975), og McClarens gjentatte tigging sier noe om hva han ser i Scholes.

Etter 66 kamper for England sa Scholes at han ville prioritere familien. Rykter ville ha det til at han mislikte at Svennis brukte ham i uvante posisjoner, men Scholes holder på sitt nei selv med en ny sjef.

- Han vil bare konsentrere seg om spill for United og om familien sin. Det respekterer jeg, sier McClaren.

Kan innta tabelltoppen

Scholes mistet store deler av sist sesong på grunn av en øyeskade, men har i glimt vist gammel storhet for Manchester United i høst.

Både Scholes og Ole Gunnar Solskjær er aktuelle for United mot Newcastle i ettermiddag. Med seier på Old Trafford inntar de røde djevlene tabelltoppen.

• Følg Manchester U.-Newcastle på live.dagbladet.no klokka 16

McClaren ber Scholes om å gjøre comeback
VIL HA PAUL: Steve McClaren ønsker seg Paul Scholes tilbake på landslaget.