Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McClaren gjemte seg på do

Orket ikke se slutten av Russland-kampen.

(Dagbladet.no): Russland var bare et stolpetreff unna å gjøre England til hjemmesittere under neste års EM-sluttspill. I stedet dukket Omer Golan opp to minutter på overtid, satte inn 2-1 for Israel og sikret seg heltestatus i England.

Ingen var trolig mer lettet enn Steve McClaren, som ville vært arbeidsledig med russisk seier. Så nervøs var den engelske landslagssjefen at han måtte søke dekning på toalettet de siste minuttene av kampen.

- Jeg klarte ikke å se de siste 10 minuttene, og jeg stakk på badet. Sønnene mine jublet høyt, og jeg trodde det var fordi kampen var slutt. Jeg ante ikke at det var fordi Israel hadde scoret og at kampen fortsatt pågikk. Du kan forestille deg lettelsen, sa McClaren til engelsk presse i går.

Minner om 2001

Andre, som Steven Gerrard, hoppet rundt i stua da Israel fikk vinnermålet.

- Siden vi tapte den kampen i Russland har det vært vanskelig å være landslagsspiller for England, for å være ærlig. Å være i en situasjon hvor det er utenfor vår kontroll og du må stole på andre, er ikke en situasjon du ønsker å være i, sier Gerrard ifølge The Guardian.

Takket være Israel trenger England bare å ta ett poeng hjemme mot Kroatia på onsdag for å være sikret EM-plass.

- Nå skal vi se fram mot en av de største kampene i våre liv, sier Gerrard.

LETTET LANDSLAGSSJEF: Steve McClaren forlot sønnene foran TV-skjermen 10 minutter før kampen mellom Israel og Russland var slutt. Da orket ikke den engelske landslagssjefen å se på lenger - men han kunne puste lettet ut da  Omer Golan avgjorde for Israel to minutter på overtid. Foto: AFP
LETTET LANDSLAGSSJEF: Steve McClaren forlot sønnene foran TV-skjermen 10 minutter før kampen mellom Israel og Russland var slutt. Da orket ikke den engelske landslagssjefen å se på lenger - men han kunne puste lettet ut da Omer Golan avgjorde for Israel to minutter på overtid. Foto: AFP Vis mer

McClaren mener situasjonen minner mye om den i 2001, da David Beckham tryllet fram et magisk frispark på overtid og reddet 2-2 for England i den siste og avgjørende kampen mot Hellas.

Det var et gresk lag som ikke hadde noe å spille for, i likhet med Kroatia til onsdag, som allerede er klare for EM.

- Hellas hadde ingenting å spille for, og det var enda et av disse nervepirrende øyeblikkene. Jeg håper ikke det blir det denne gangen, men det er akkurat hvor farlig Kroatia kan være. Det kommer jeg understreke for spillerne, sier McClaren.

<B>HAR ALT I EGNE HENDER:</B> Steven Gerrard og England er i EM med uavgjort mot Kroatia på onsdag.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling