McClaren stakk fra britisk presse etter 55 sek.

To spørsmål holdt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): 3-0 borte mot Andorra var ikke nok til å stagge det britiske pressekorpset i går kveld.

England-sjef Steve McClaren orket to spørsmål under pressekonferansen. Så reiste han seg og gikk, skriver The Guardian.

- Mine herrer, dere kan skrive hva dere vil. Dere kan bare skrive, fordi dette er alt jeg kommer til å si. Takk.

Før han rømte rakk McClaren å få spørsmål om sin egen framtid. Tre mål mot lilleputtnasjonen Andorra tilfredstilte ingen briter som var på plass i Barcelona i går kveld.


McClaren derimot, fant mye å glede seg over. Det var målløst etter én omgang. Da utfordret sjefen sine stjerner, og følte han fikk svar med to Steven Gerrard-mål og ett av Preston-debutanten David Nugent.

- Jeg sa i pausen at det er nå vi må stå sammen. Det er nå vi må stå fram og vise fram vilje og ryggrad. Spillerne gjorde det. Jeg er stolt av dem, sier McLaren.

Ifølge The Independent snakket England-sjefen i 55 sekunder før han avsluttet seansen. Han rakk å hevde at han har støtte fra troppen, støtteapparatet og ledelsen i fotballforbundet.

De 16 000 tilreisende britene nevnte han ikke. Ikke så rart i og med at England ble pepet under hele kampen ut i går kveld.

<strong><b>FÅR IKKE HVILE:</strong></b> Steve McClaren (t.h) brukte under ett minutt på engelsk presse i går kveld. Da hadde han fått nok. Foto: Scanpix/Ap
FÅR IKKE HVILE: Steve McClaren (t.h) brukte under ett minutt på engelsk presse i går kveld. Da hadde han fått nok. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

- Å høre sånt underveis i kampen er ikke hyggelig for spillerne. Supporterne har rett til å vise hva de synes. Men for spillerne og for Englands skyld hadde det vært bedre om de ventet til etter kampen. Pipingen og ropene om McClarene hjelper ikke, sier England-kaptein John Terry.

The Times skriver i dag at de engelske reservene som ikke fikk plass på benken, måtte forlate setene sine på Olympiastadion.

De var redd for sin egen sikkerhet sammen med England-supporterne og holdt seg i garderoben ut kampen.

TERRY SKUFFET: Debutanten David Nugent la på til 3-0 for England, fansen ropte likevel «Vi vil fortsatt ha McClaren ut».

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer