Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McClaren vil stoppe Gerrard, Rooney og Lampard

Stjernene avslører for mye.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Wayne Rooney, Steven Gerrard og Frank Lampard, store stjerner i Premier League og på Englands landslag. Alle har gitt ut selvbiografier de siste ukene.

Proppfulle av sensasjoner som får fart på salget.

Slaktet Walcott

England-manager Steve McClaren er oppgitt over avsløringene rundt Englands landslag. Seinest i går fikk Gerrard overskrifter med kaptitlet om at Theo Walcott aldri skulle fått plass på flyet til Tyskland.

Tidligere har Lampard slaktet Svennis\' spissuttak i sin bok. Opplysninger som disse burde blitt innen landslaget, mer enn antyder Englands nye landslagssjef overfor  The Guardian.

- Folk flest skal få vite om ting, men av og til så skal de ikke få vite om det. Det er et spørsmål om når du kan si ting og når du bør la være. Spillerne vet hva de kan si og på dette nivået bør de holde seg til det, sier McClaren til avisa.

Han nevner ikke navn, men avsløringes som Gerrards er neppe kjærkomne. McClaren var tross alt assistent for Sven-Göran Eriksson, og det ser ikke bra ut når Liverpool-kapteinen mener hele laget ble for eplekjekt i Tyskland.

- Vi er alle proffer. Vi vet hva som er rett og galt, og nøkkelordet jeg prøver å gi videre er profesjonell oppførsel, sier McClaren.

LEKKASJER ETTER VM: I tur og orden har flere  engelske landslagsspillerne fortalt sin versjon av VM-fiaskoen under Sven-Göran Eriksson og Steve McClaren. Nå har den nye landslagssjefen fått nok. Foto: Scanpix/Ap
LEKKASJER ETTER VM: I tur og orden har flere engelske landslagsspillerne fortalt sin versjon av VM-fiaskoen under Sven-Göran Eriksson og Steve McClaren. Nå har den nye landslagssjefen fått nok. Foto: Scanpix/Ap Vis mer

Brettes ut

England-sjefen regner med at avsløringene stopper så smått, og tror ikke hans første prat med landslagsgutta blir gjengitt i ei ny bok om noen måneder.

- Jeg vil understreke at laget står sammen, og når det blir tøft kryper vi enda tettere sammen. Det er ikke bra at det vi gjør brettes ut, og det føler jeg har skjedd innen fotballen i det siste, sier McClaren.

Og glemmer neppe at Rooney har fire bøker igjen før han er ferdig med bokavtalen sin.