Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McClaren vil ta farvel med et smell

Uefacupfinale i kveld.

•|Følg Uefacupfinalen direkte fra kl. 20.45!

(Dagbladet.no): Etter sommeren tar Steve McClaren over det engelske fotballandslaget etter svenske Sven-Göran Eriksson. Men først skal han vinne Uefacupen med Middlesbrough.Lett blir det likevel ikke å vinne kveldens kamp mot Sevilla, som må finne seg i å være favoritter.

- Liker å være utfordrere

- Motlaget har lang erfaring med europeisk fotball og gjør det bra i den spanske ligaen. Men vi har ikke noe imot å være utfordrere, sier McClaren til BBC.

Finalen blir hans 250. og siste kamp med Middlesbrough, og nå ønsker han å krone de fem årene med en ny triumf. I 2004 sikret han \'boro deres første triumf noensinne. Den gang vant de den engelske ligacupen, i kveld står atskillig større sølvtøy på spill.

Etter å ha liret av seg selvfølgeligheten om at laget hans må sørge for «at de avgjørende øyeblikkene blir deres», fastslår treneren at Middlesbrough definitivt vil gå for seier.- Vi har gjort store framskritt, og vi har kommet oss til finalen. Å vinne den ville være noe veldig, veldig spesielt, sier McClaren.

Sterke Sevilla-spisser

For at det skal skje, må Middlesbrough tøyle blant andre den tidligere Premier League-spilleren Fredi Kanoute samt Javier Saviola, som er på utlån fra Barcelona til Sevilla.

Førstnevnte sender følgende skremmeskudd i retning McClaren og hans Middlesbrough.

- Engelsk fotball er teknisk sett dårligere enn den spanske. Derfor tror jeg at vi vinner kampen, sier Kanoute, som kan komme til å måtte stå over kveldens kamp på grunn av en skade i foten.

•|Følg Uefacupfinalen direkte fra kl. 20.45!

GÅR FOR GULL: Middlesborughs manager, Englands neste landslagssjef, vil vinne Uefacupfinalen med Middlesbrough i kveld.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media