Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McCoist ny manager i Rangers

Tar over klubben til sommeren.

Ny sjef: McCoist har vært assistent i Rangers i fire år. Nå får han sjansen som hovedtrener til sommeren. Foto: REUTERS/David Moir
Ny sjef: McCoist har vært assistent i Rangers i fire år. Nå får han sjansen som hovedtrener til sommeren. Foto: REUTERS/David Moir Vis mer

McCoist fikk i sin tid over 500 kamper og scoret 355 mål for klubben. Siden 2007 har han vært assistent for Smith i en tid hvor Rangers har vunnet seks titler og gått helt til finalen i UEFA-cupen.

48-åringen har lenge vært favoritt til å ta steget opp, men først tirsdag avslørte klubben at han for sjansen som manager.

- Vi er svært fornøyde med å bekrefte at Ally blir vår nye manager når Walter Smith trekker seg tilbake etter sesongen, sa styreformann Martin Bain.

- Først og fremst er Ally en lidenskapelig Rangers-supporter som har vært lojal mot klubben både som spiller og assisterende manager. Han har vært sterkt delaktig i klubbens suksess de siste årene, og derfor føler vi at han er rett mann til å erstatte Walter.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling