Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McDonell stakk av fra Bergen Flyers

Hoppet på tilbud fra tysk klubb.

Bergen Flyers-spilleren Kent McDonell har skrevet under for tyske Duisburg mot bergensernes vilje. Nå aner ikke klubben hvor ishockeyspilleren befinner seg.

McDonell lovte før nyttår å bli værende i den økonomisk kriserammede klubben. Nå viser det seg i stedet at canadieren har hoppet på et tilbud fra Duisburg i tysk ishockey.

25-åringen har ikke vært med på de siste treningene i bergensklubben. Duisburg tok mandag kontakt med Bergen for å få en avklaring rundt overgangen.

- Det kommer de ikke til å få. Kent har fortsatt kontrakt med oss. Han er fortsatt vår spiller, men jeg kan bekrefte at han ikke kommer til å spille mer for oss. Det gjenstår å se om tyskerne vil betale for ham, freser styreformann William Steinsland overfor BA.

Bergen skylder offentlige myndigheter 500.000 kroner. En overgangssum for McDonell kan langt på vei redde de kriserammede bergenserne.

(©NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media