Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McEnroe eksploderte i Stockholm

- Du burde hett Bush, skrek han til dommeren.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

– Jeg vet du heter Graff, men du burde hett Bush, skrek John McEnroe til dommeren lørdag. 47- åringen som er kjent for sitt voldsomme temperament på tennisbanen fornektet seg ikke og eksploderte i Stockholm fredag.

McEnroe er i Sverige for å spille Stockholm Open. Amerikaneren spiller double sammen med hjemmehåpet Jonas Björkman.

Fredag ble riktignok duoen slått ut av Simon Aspelin og Todd Perry – men allerede underveis i kampen ble sinnet til McEnroe et problem.

– Takk gode Gud for at jeg slipper å ha med sånne mennesker å gjøre lengre, sa 47-åringen på stillingen 6-5 da hoveddommeren Lars Graff omgjorde en avgjørelse tatt av den ene linjedommeren, skriver Aftonbladet.

- Burde hett Bush

McEnroe var misfornøyd med en rekke avgjørelser, og raste også etter kampen.

– Du er patetisk. Jeg vet du heter Graff, men du burde hett Bush, skrek McEnroe.

På pressekonferansen fortsatte utskjellingen.

ILLSINT: John McEnroe tiltet nok en gang da han skjelte ut en dommer i Stockholm fredag. Bildet er hentet fra et annet utbrudd fra McEnroe-utbrudd fra februar i år. Foto: AP
ILLSINT: John McEnroe tiltet nok en gang da han skjelte ut en dommer i Stockholm fredag. Bildet er hentet fra et annet utbrudd fra McEnroe-utbrudd fra februar i år. Foto: AP Vis mer

– Det er skandaløst. Helt skandaløst, sa amerikaneren, som nektet å takke dommeren for kampen.

– Ærlig talt pleier jeg aldri å gjøre det. De hadde også avgjørelser mot seg, men å omgjøre en avgjørelse på den måten. Dessverre har jeg sett det for mange ganger til at jeg er overrasket. Det er dommernes eneste mulighet for å få navnet i avisa, sa McEnroe.

Også vanligvis sindige Björkman protesterte på den omtalte avgjørelsen.

– Jeg er utrolig skuffet, så sint som jeg kan bli. Han ødela festen, sa han til Aftonbladet.

(ANB)