McEwen usikker etter velt

Vant i dag - på tross av uhellet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Søndagens etappevinner i Tour de France, Robbie McEwen, er usikker på fortsettelsen i rittet etter at han veltet drøye to mil før mål.

Til tross for velten spurtslo australieren Thor Hushovd på 1. etappe mellom London og Canterbury. Men 22 kilometer før mål gikk Predictor-Lotto-rytteren i bakken.

- Når det skjer, tenker du ikke mye på det. Du kommer deg tilbake på sykkelen og føler ingenting. Men nå begynner jeg å føle smerter i hånden, håndleddet og kneet mitt, sa McEwen.

- Det var en stor dag for meg, men nå begynner jeg å bli bekymret for resten av touren.

Flere ryttere var involvert i velten, blant dem Kurt Asle Arvesen. McEwen ble påkjørt bakfra.

- Jeg prøvde å holde meg på sykkelen, men klarte det ikke. Det første som traff bakken var hånden min. Først trodde jeg at jeg hadde brukket håndleddet, og jeg sjekket med legen, sa McEwen.

(NTB)

SE PÅ MEG! Australske Robbie McEwen hadde god grunn til å peke på seg selv etter dagens første etappe av Tour de France. Til tross for et stygt velt, kjørte han seg opp og vant suverent. Men seieren kan koste han videre Tour de France-deltakelse, frykter han nå. Foto: OLIVER WEIKEN/EPA/SCANPIX
SE PÅ MEG! Australske Robbie McEwen hadde god grunn til å peke på seg selv etter dagens første etappe av Tour de France. Til tross for et stygt velt, kjørte han seg opp og vant suverent. Men seieren kan koste han videre Tour de France-deltakelse, frykter han nå. Foto: OLIVER WEIKEN/EPA/SCANPIX Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer