McIlroy med solid ledelse i British Open

- Jeg spilte virkelig godt.

STORSPILL. Nordiren Rory McIlroy viser storform på golfbanen og leder British Open. Foto: AP Photo/Scott Heppell
STORSPILL. Nordiren Rory McIlroy viser storform på golfbanen og leder British Open. Foto: AP Photo/Scott Heppell Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rory McIlroy gikk fredag en 66-runde på den andre dagen av majorturneringen British Open. Det gjør at nordiren har fire slags ledelse på amerikanske Dustin Johnson.

McIlroy gikk en 66-runde på torsdagens innledende runde, men har rykte på seg for å ofte svikte på annen dag av turneringer. Det gjorde han ikke fredag. Nye seks slag under par gjør at han med sine totalt 132 slag har fire å gå på til toer Johnson.

- God Hele seks mann deler på 3.-plassen etter den andre runden. De står med 138 slag.

Nordirske McIlroy startet fredagen med en bogey, men hentet seg flott opp igjen. Hele sju birdies ble det til slutt.

- Jeg spilte virkelig godt. Jeg har hatt denne følelsen under majorturneringer tidligere, og det gir meg selvtillit. Jeg har ikke vært i denne posisjonen i en Open-turnering før, men nå føler jeg at jeg har god kontroll på spillet mitt, sa McIlroy.

Woods slet Tiger Woods gikk en 69-runde torsdag, men slet tungt på fredagens runde. Han startet med en dobbel-bogey fulgt av en bogey. På 17. hull ble det til og med en triple-bogey for amerikaneren.

Til tross for meget svakt spill, klarte Woods cuten til slutt. Hans eneste birdie sikret en delt 56.-plass etter British Opens andre dag.

- Jeg spilte meg selv i gode posisjoner til å klare birdies, men jeg klarte det ikke, sa Woods.

Turneringen avsluttes søndag.

(NTB)

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer