Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McLeish bekreftet som ny Villa-manager

Til tross for store protester blant supporterne.

FRA BYRIVALEN: Alex McLeish sa i forrige uke opp som Birmingham-manager via epost. Nå er han ansatt som manager i Birminghams erkerival Aston Villa. Foto: Reuters / Phil Noble
FRA BYRIVALEN: Alex McLeish sa i forrige uke opp som Birmingham-manager via epost. Nå er han ansatt som manager i Birminghams erkerival Aston Villa. Foto: Reuters / Phil Noble Vis mer

(Dagbladet): Aston Villa bekrefter på sine hjemmesider at de har ansatt Alex McLeish som sin nye mangager.

- Jeg er beæret over å få muligheten til å trene en klubb med en så fantastisk historie som Aston Villa. De har en vidunderlig historie, og de stolte tradisjonene er overbevisende og lokkende. Det blir en utfordring for meg å lage et eget kapittel i klubbens historie, sier McLeish.

McLeish sa i forrige uke opp stillingen som manager i Birmingham via epost, og det har skapt sterke reaksjoner blant både Villa- og Birmingham-fans da nyheten om at Villa var interessert i skottens tjenester.

- Jeg vet at flere av supporterne er skeptiske, og jeg skjønner hvorfor. Det blir opp til meg å bevise at jeg er riktig mann for å ta klubben videre fremover og jeg er innstilt på å gi absolutt alt for å bevise at jeg kan bli en suksess, sier han.

«Big Eck», som han kalles, vokste opp i Govan like utenfor Glasgow - samme sted som Manchester United-manager Alex Ferguson. United-manageren var sjefen til McLeish i Aberdeen og de to er fremdeles gode venner. United-sjefen kommer med støttende ord til den nye Villa-sjefen.

- Det betyr ingenting om det er fem, femti eller fem hundre supportere som er imot ham. Han har masse erfaring og han vil bevise at han kan gjøre jobben, tro meg, sier Ferguson ifølge The Independent.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media