Mcllroy med sensasjonell avslutning

Øyner triumf i British Open.

SPILTE SPEKTAKULÆRT: Rory Mcllroy øyner triumf i British Open. (AP Photo/Manuel Salazar)
SPILTE SPEKTAKULÆRT: Rory Mcllroy øyner triumf i British Open. (AP Photo/Manuel Salazar) Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rory McIlroy avsluttet sensasjonelt med to eagles på de tre siste hullene i British Open lørdag. Golfstjernen økte dermed ledelsen sin til seks slag før siste runde.

Regn preget lørdagens runde i majorturneringen. McIlroy hadde tidvis problemer på Hoylake-banen, men nordirens rivaler var ikke i nærheten av å matche ham på de tre-fire siste hullene.

Spilte spektakulært 25-åringen hadde fire slag å gå på før tredjerunden, men ledelsen ble hentet inn av amerikanske Rickie Fowler etter tolv hull. Bogeyer på 1. og 12. hull gjorde at han tapte terreng.

Men så våknet McIlroy og vartet opp med spektakulær golf. En birdie på 14. hull tok han tilbake i føringen, mens to eagles på de tre siste hullene sikret ham en 68-runde og en solid luke før alt skal avgjøres søndag.

- Jeg vant da jeg var sju bak på Wentworth, så jeg vet hvor fort en ledelse kan forsvinne. Jeg føler meg bra, og jeg har vært i denne posisjonen før. Forhåpentligvis klarer jeg å håndtere det på en god måte. Jeg vil gjøre som på Congressional (US Open i 2011) og Kiawah Island (PGA-mesterskapet i 2012), sa McIlroy og henviste til sine to majortriumfer i karrieren.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer