McManaman ferdig i City

Kan ende opp i New York.

(Dagbladet.no:) Steve McManaman (33) har vært plaget av skader store deler av sesongen, og den tidligere England-stjernen skal nå bruke ferien på å finne ut av hva han skal gjøre videre.

Det blir uansett ikke mer spill på City of Manchester Stadium, for City har ikke tenkt til å gi ham noen ny kontrakt, melder Manchester Evening News.

Macca har ikke spilt siden begynnelsen av mars, og har bare startet fem av klubbens 41 kamper denne sesongen.

USA eller Spania?

Manager Stuart Pearce fortalte 33-åringen at han ikke er en del av klubbens planer etter kampen mot Middlesbrough forrige helg.

- Jeg hadde en kjapp prat med Steve, og han vil bruke ferien på å tenke hvor framtiden hans ligger. Det er ikke her, sier Pearce til lokalavisa.

Han sier at klubben har stor respekt for hva han har gjort i løpet av karrieren, og håper han finner seg en annen klubb.

- I vår økonomiske situasjon hadde vi ikke råd til å beholde ham.

Manchester Evening News skriver at New York Metrostars skal være interessert, men utelukker heller ikke en retur til Spania - hvor han fortsatt har et hus.

MACCA UT I KULDEN: Steve McManaman har driblet for blant annet Liverpool, Real Madrid og Manchester City - nå står han uten arbeidsgiver.