Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

McManaman gratis til Real Madrid

Den spanske storklubben Real Madrid opplyste sent i går kveld at de har sikret seg Liverpool-stjernen Steve McManaman. 26-åringen går gratis til Real når hans kontrakt går ut 30. juni i år.

- Jeg er veldig lei meg for å forlate Liverpool, sa McManaman i et uttalelse i går.

- Men samtidig har jeg fått muligheten til å spille for den regjerende klubbmesteren i Europa og verden. Tilbudet var for godt til å si nei, og jeg får sjansen til å teste meg selv og utvikle meg videre i en annen topp-liga i Europa, fortsatte McManaman.

Forhandlinger

Reals klubbpresident Lorenzo Sanz satt i hele går i forhandlinger med representanter for den engelske landslagsspilleren. Han bekreftet etterpå at partene er blitt enige om en femårskontrakt, men ville ikke si noe om hvor mye McManaman vil få i lønn.

Mesterligavinner Real Madrid har jaktet på McManaman, som fyller 27 år neste uke, i over et år. Klubben vurderte å betale for en opsjon i desember 1998, men valgte å vente for å få ham gratis i 1999.

Selger stjerner

Kjøpet av McManaman er et ledd i Sanz' planer om å fornye spillerstallen. Etter å ha vunnet alt i internasjonal klubbfotball blir trolig flere av de etablerte spillerne solgt. Blant dem veteranene Davor Suker, Predrag Mijatovic og Fernando Redondo.

(NTB-DPA-AFP)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media