IKKE INTERESSERT: David Kerslake leder Cardiff City inntil videre. Men det er en jobb han ikke er interessert i å beholde. Foto: REUTERS/Rebecca Naden
IKKE INTERESSERT: David Kerslake leder Cardiff City inntil videre. Men det er en jobb han ikke er interessert i å beholde. Foto: REUTERS/Rebecca NadenVis mer

- Med all respekt; Jeg er ikke interessert i jobben

Kerslake er ikke interessert i å lede Cardiff i framtiden.

David Kerslake har fått jobben med å lede Cardiff inntil videre, men hevder han ikke ønsker å erstatte sparkede Malky Mackay.

Blant kandidatene til å overta jobben som Cardiff-manager nevnes i stedet Ole Gunnar Solskjær av flere britiske medier. Lørdag rotet laget bort to poeng hjemme mot Sunderland, og Kerslake var klar i sin tale etter kampen:

- Med all respekt; jeg er ikke interessert i jobben. Jeg elsker å være trener, og det er der jeg ser meg selv. Jeg har vært trener i nesten 10 år, og jeg elsker det. Jeg vil være på gresset med spillerne.

Kerslake og førstelagstrener Joe McBride fikk et midlertidig opprykk da Cardiff-eier Vincent Tan ga Mackay sparken fredag. Det skjedde etter flere ukers spekulasjoner rundt Mackays framtid.

Trolig leder duoen laget også i onsdagens bortekamp mot Arsenal, men det virker mer og mer sannsynlig at Solskjær er Cardiffs favoritt til å erstatte Mackay på permanent basis.

Solskjær favoritt? Styreleder Mehmet Dalman utelukket etter lørdagens kamp at tyrkeren Mehmet Dalman er aktuell for jobben. Mer kryptisk var han da spørsmål om Molde-treneren kom på banen.

- Jeg har en foretrukket kandidat. Jeg har bare én kandidat i tankene.

- Jeg har ikke gitt noe tilbud til noen, men det betyr ikke at jeg ikke har hatt samtaler, sa Dalman på pressekonferansen etter kampen.

På direkte spørsmål om hvorvidt han hadde snakket med den tidligere Manchester United-proffen, svarte styrelederen følgende:

- Jeg snakket med ham mange ganger i gamle dager. Kanskje har jeg snakket med ham nylig, kanskje har jeg ikke gjort det.

(NTB)