Med armen på is

Albuen til Suzann Pettersen må ises ned hver eneste dag. Likevel ber Norges beste golfspiller om å bli trodd på at hun har full kontroll.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Åpningen hennes ble utsatt til slutten av april grunnet skade, og 32. plassen var akseptabel. Uka etter ble hun nummer 16. Etter en kort pause fortsatte hun med to missede cut-er. For første gang i hennes karriere.

- Jeg forstår at det var mange som lurte på om jeg kunne spille, men jeg har full kontroll over golfen min, sier Suzann til Dagbladet.

Albuen ises ned

I januar skulle Suzann reise på treningsleir til Orlando. En vond albue satte en stopper for det. 23-åringen måtte under kniven før mer golf var aktuelt.

- Albuen er ikke bra ennå, sier Suzann. - Den er ikke vond eller stikkende når jeg slår, men den blir stiv.

- Hvordan behandler du albuen etter endt trening eller turnering?

- Den må ises ned hver eneste dag, og jeg må ha massasje, sier Suzann.

Hun vil absolutt ikke bruke den vonde armen som noen unnskyldning for manglende resultater. Og sier at hun aldri tenker på albuen når hun trener eller spiller turnering.

- Men jeg innrømmer at når jeg skal spille ballen ut fra tjukk rough - og der har jeg vært en del i det siste - så kjenner jeg det, sier Suzann.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.